HCL.HR

Ćelava glava Hitmana 2 više nije zaštićena Denuvom

Pero Mlinar 31.01.2019.   •   5 komentara


Hitman 2 dobio je piratsku verziju vrlo brzo nakon izlaska, što je vjerojatno potaknulo izdavače da iz njega maknu zloglasni Denuvo.

Protupiratska zaštita Denuvo i dalje je trn u nozi brojnim igračima. Iako njezini navodni negativni utjecaji na performanse nisu u potpunosti potvrđeni, inzistiranje na redovitim provjerama te potreba da se pritom bude priključen na internet i dalje živcira mnoge. Kad neka igra ostane bez te zaštite – to se slavi.

Generalno, naknadno micanje Denuva iz već izdane igre znak je da je ta igra uspješno piratizirana. Isti slučaj bio je i s Hitmanom 2, koji je svoju (ispravnu) piratsku verziju dobio već tjedan-dva nakon izlaska – a sad je ostao i bez Denuva. Naime, unosi u Steamovoj bazi podataka pokazuju da je izdavač Warner Bros odlučio iz naslova maknuti tu zaštitu.

Koliko taj podatak znači većini – ne znam. Ipak, Hitman 2 nije nikad bio najoptimiziranija igra, tako da sad imate priliku isprobati je li problem bio u Denuvu ili nije. Hint – vjerojatno nije. Ali, dokažite mi da sam u krivu. Nitko ne voli pretjerane zaštite.

Komentari (5)

  • Aldin219

    31.01.2019 - 12:50
  • trulex

    31.01.2019 - 13:09

    Preformanse su boostane samo onima koji su igrali na slabijim procesorima, logično.

  • sallaD

    31.01.2019 - 13:13

    Nisam baš igrao Hitman 2, ali zar nije piratska verzija skoro beskorisna kada pola sadržaja (Elusive targets, leveling, gear…) u igri zahtijeva da budeš stalno online ko u prošlom Hitmanu?

    • BadMeetsEvil

      @sallaD, 31.01.2019 - 17:19

      dap, 50% sadrzaja fali ako nisi stalno online

  • siblyx

    31.01.2019 - 14:22

    Nije ni Resident Evil 7. Sad cu ga konacno kupiti kad nema tog sranja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?