HCL.HR

Od četvrtog mjeseca stvaramo snove u Dreamsu kroz Early Access verziju

Stjepan Fikter 28.03.2019.   •   0 komentara


Nakon zatvorene bete, Dreams sredinom idućeg mjeseca postaje dostupan javnosti, no količine primjeraka za Early Access verziju ipak će biti ograničene pa tko prvi, njegovi snovi.

 

Jedan od najinteresantnijih naslova u cijeloj ponudi PS4 igara je svakako Dreams koji će nam omogućiti kreiranje i proživljavanje tuđih snova. Iako igra još uvijek nema konkretan datum izlaska pune verzije, otkriveno je kada nam stiže Early Access verzija. Stoga svi sanjari koji nisu upali u zatvorenu betu krajem prošle godine, od 16.04. imaju prilike uskočiti u ranu verziju igre po cijeni od 29.99 eura.

Naime, ova verzija je rađena za sve kreativce koji se žele prije službenog izlaska igre upoznati s većinom alata za stvaranje snova, no neće imati priliku igrati kampanje koje Media Molecule priprema ili kreirati sadržaj za PS VR. Ostatak alata, interaktivnih tutoriala, arkadnih igara, predložaka i ostalog sadržaja kreiranog od stane razvojnog studija bit će dostupan kao i sve drugo što se bude s vremenom dodavalo.

Po završetku Early Access faze sve što se kreira bit će dostupno čim igra bude u prodaji što će značiti hrpa sadržaja za sve nove sanjare. Također, svi vlasnici ove verzije neće morati kupovati punu igru, no baš poput zatvorene bete, broj primjeraka bit će ograničen. Naravno, radi se o puno većem broju, no svi zainteresirani bi trebali kupiti igru što prije kako se kasnije ne bi čudili zašto je više nema u prodaji. Također,dobra vijest za sve one koji su planirali pokazivati svoje snove putem Twitcha ili YouTubea je to što neće biti ikakvih ograničenja, odnosno neće se potpisivati nikakav NDA.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?