HCL.HR

Čini se kako nas nova The Elder Scrolls Online ekspanzija vodi u zemlju mačkolikih Khajiita

Hrvoje Smoljić 08.01.2019.   •   2 komentara


Elder Scrolls Online do sad nas je odveo u nekoliko regija unutar Tamriela, a čini se kako je sljedeća Elsweyr – dom enigmatičnih Khajiita.

Čini se kako će se mačkolika rasa Khajiit naći pod svjetlima reflektora u novoj Elder Scrolls Online ekspanziji. Informacija je to koju su ruski rudari podataka iskopali u datotekama te igre. Nedugo zatim, djelomična potvrda stigla je i s službenog Twittera igre objavom kako je “mačak izašao iz vreće”.

Sam Tweet najavljuje kako se približava sezona zmajeva, a to je u skladu s izrudarenim podacima koji kažu kako će glavni neprijatelji ekspanzije biti upravo te grdosije. Igrači će morati spriječiti rat unutar regije Elsweyr, a na raspolaganju će im biti i nova Necromancer klasa. Također se čini kako će ekspanzija biti razlomljena u četiri dijela te rastegnuti bitku protiv zmajeva kroz čitavu 2019. godinu.

Ako su izrudareni podaci točni i ako ćemo zaista provjeriti što nam osim skoome Khajiti imaju za prodati – ostaje za vidjeti kako će igrači reagirati na činjenicu da im čitav sadržaj ekspanzije neće biti odmah dostupan. U svakom slučaju, saznat ćemo više 15. 1. za kada je najavljeno službeno otkrivanje novog sadržaja.

Komentari (2)

  • Kajkakko

    08.01.2019 - 17:02

    Čekam to.Čisto dobar MMO.

    • delight353

      @Kajkakko, 08.01.2019 - 17:19

      Je, odlican. Ne znam sto sam ga prestao igrat…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?