HCL.HR

Odsad će Civilization 6 možete početi igrati na PC-u, a dovršiti ga na Switchu

Pero Mlinar 03.04.2019.   •   0 komentara


U 2K Games su još malo poradili na poboljšanju iskustva igranja Civilizationa 6 tako što su mu pridodali mogućnost spremanja pozicija u oblak. Isti saveovi odsad rade i na PC-u i na Switchu.

Civilization 6 krajem prošle godine dobio je svoju verziju za Switch konzolu. Zgodno je to, imati mogućnost da se zaigra ta strategija u prijenosnom formatu. Istini za volju, dobro joj stoji. Do možebitnog problemom jedino je moglo doći ako ste tu igru otprije već imali i na računalima pa ste htjeli nastaviti igrati započetu partiju na Switchu. Ili obrnuto. To nije išlo. Barem do jučer, kad je 2K Games dodao i tu mogućnost.

Radi se o tome da je pozicije odsad moguće spremiti u oblak, a tim je pozicijima pristup omogućen i na Switchu i na PC-u. Pritom jedino morate imati na pameti to da verzija Civiliziationa 6 za Switch ne sadrži dvije velike ekspanzije dostupne na PC-u, pa ako kojim slučajem spremite partiju na PC-u, a da su one uključene – save vam neće raditi. Na Switchu, jasno.

Ista stvar je i s korisničkim modifikacijama, ali to se nekako podrazumijeva. Tako da da, ako zadovoljite ta dva uvjeta, odsad možete igrati Civilization 6 naizmjence malo na stolnoj, malo na prijenosnoj platformi. Jako korisna mogućnost, koja posebno dolazi do izražaja u specifičnim situacijama – kad morate na WC, blok sat matematike, predavanje iz morfosintakse ili hidrodinamike cijevnih mreža. I u ostalim njima sličnim okolnostima – po izboru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?