HCL.HR

Cross-play u Rocket League odsad podržava ekipno igranje

Pero Mlinar 20.02.2019.   •   1 komentara


Započela je deseta sezona u Rocket League, a velika inovacija je mogućnost spajanja prijatelja u isti party prilikom cross-playa.

Znamo da Rocket League već nekoliko godina podržava cross-play, odnosno mogućnost igranja protiv igrača na drugim platformama. Međutim, sve do sada se nije, na različitim platformama, moglo pridružiti u isti party. Sad bi to napokon trebalo biti omogućeno, ako preuzmete zakrpu verzije 1.58.

Poklopilo se to inače sa početkom desete kompetitivne sezone, također uključene u isti paket. Kao što su uključene i nagrade za prošlu sezonu, ali to je standardno.

A kako je, što se tiče kontinuirane besplatne podrške Rocket League Bog među recentnijim igrama, nikoga ne bi trebalo začuditi što je naslov zakrpom dobio i jednu inovaciju, odnosno mutator curveball.  Pucanje felševa fenomen je o kojem se u posljednje vrijeme podosta pričalo da bi se pokazao mitom, ali sad, eto, više nije.

Svi detalji o zakrpi dostupni su na službenoj stranici, ako vas zanima.

Komentari (1)

  • vragec25cro

    22.02.2019 - 01:44

    Treba više igara s takvim sustavom povezivanja igrača.(cross play)Možda bi više igara bilo življe.Ovak neki postotak na pc neki na xbox neki na nitendo i jednostavno igra se razvodni i raspadne.Po meni sve multiplayer igra dostupne na svima platformama bilo bi poželjno da imaju cross-play(osim fps naslova logički)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?