HCL.HR

Rocket League je lansirao cross-play na svim platformama

Filip Zorić 15.01.2019.   •   3 komentara


PlayStation je s Fortniteom započeo dopuštanje cross – playa s drugim konzolama, a sad se i Rocket League pridružuje tom ekskluzivnom klubu.

Svi znamo da PlayStation nije najdruželjubivija konzola. Do prošle godine vlasnici PlayStationa 4 nisu mogli zaigrati ni jedan naslov s onima koji koriste Xbox One ili Nintendo Switch. Na kraj ovoj tiraniji je stao Fortnite, koji je postao prvi naslov u PlayStation Cross-Play Beta programu i tako dobio cross-play na svim platformama. Sad je i Rocket League dobio “zeleno svjetlo” za pridružiti se tom programu.

Rocket League već sada ima dostupan cross-play na svim platformama (PlayStation 4, Nintendo Switch, PC i Xbox One) u svim modovima. Cross-play mečevi će biti nasumični, a od ovog trenutka još nije dostupno grupiranje s igračima drugih konzola. Tvorci Rocket Leaguea to planiraju uvesti u prvoj zakrpi ove godine. U slučaju da želite zaigrati s onima koji koriste druge konzole, to možete učiniti i putem privatnih mečeva.

Drago nam je da je PlayStation sve popustljiviji što se tiče cross-playa. Sulud je ovaj rat između konzola, a uz to se jednostavno ne može usporediti sa starim svađama Nintenda i Sege.

Komentari (3)

  • lliquid_

    15.01.2019 - 08:37

    Hahh ajde napokon

  • Jokinjo

    15.01.2019 - 11:08

    Jeiii, sad će me šamarat i ovi s ostali platforma hahaha

    • Cro Man

      @Jokinjo, 15.01.2019 - 17:05

      I mene. ????

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?