HCL.HR

Čudovištima Monster Huntera Worlda je odzvonilo – u igru uskoro stiže witcher Geralt

Hrvoje Smoljić 11.01.2019.   •   1 komentara


Geralt u sklopu besplatnog ažuriranja uskoro stiže na konzolaške verzije Monster Hunter: Worlda kako bi pokazao tamošnjim lovcima na čudovišta kako se to zapravo radi.

Prošle godine je otkriveno kako protagonist Witcher serijala – Geralt stiže u Monster Hunter: World u sklopu besplatnog ažuriranja. Igranje s Geraltom neće biti puka promjena izgleda lika već će i donijeti neke nove gameplay elemente. Geralt će tako moći koristit obožavateljima dobro poznate magične znakove, ali i oružja na sebi svojstven način.

Osim toga, Geralt će i zvučati onako kako smo navikli s obzirom da je njegov glasovni glumac Doug Cockle angažiran i na ovom crossoveru. Najviše veseli najava posebnih questova i RPG mehanika koji bi trebali biti više u skladu s viđenim u Witcher igrama. Ostaje za vidjeti kako će se navedeno ukomponirati u značajno drugačiji svijet Monster Hunter Worlda.

Igrači na Xboxu Oneu i Playstationu 4 neće morati dugo čekati da saznaju s obzirom da ovo ažuriranje u igru stiže već 8. 2. PC igrači će pričekati još neko vrijeme, a točan datum izlaska na toj platformi nije specificiran.

Komentari (1)

  • lliquid_

    11.01.2019 - 23:15

    Ma bolje da su stavili Igora. On bi u igri napravio i recenziju nekih itema pa bi se monsteri mogli uplasit dd.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?