HCL.HR

Dauntless Reforged donosi velike promjene u besplatnu igru lova na čudovišta

Zoran Žalac 02.12.2020.   •   1 komentara   •   Industrija videoigara


Novo poglavlje za igru zvanu Dantless kreće od sutra kada stiže veliko ažuriranje pod nazivom Reforged. Evo što sve donosi.

Besplatna igra Dauntless nije uspjela dosegnuti popularnost jednog Monster Huntera, ali se svejedno drži na životu. Svoj drugi pokušaj privlačenja publike imat će od sutra, 3. 12., kada stiže ažuriranje verzije 1.50, zvano još i Reforged.

Nekoliko je značajnih promjena i novosti kojima će Dauntless biti izmijenjen iz temelja. Potpuno novi Hunting Grounds zadaci odvest će igrače na 18 ručno dizajniranih otoka s novim čudovištima koje treba uloviti/istrijebiti. Uvode se također i zadaci/lovovi u kojima se svatko u bilo kojem trenutku može pridružiti igranju (drop-in / drop-out sustav).

Novitet je i let pomoću lebdjelice, a značajno je izmijenjen i sustav napredovanja, tzv. Slayer Path. Oružja također dobivaju svoje skill levele (1-20), s opcijom jednokratne nadogradnje.

Dauntless i dalje ostaje besplatan, a developeri podsjećaju igrače da ga se može igrati i na novim PlayStation 5 te Xbox Series X/S konzolama.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Whitewalker

    03.12.2020 - 09:36

    Igram Dauntless, ok mi je igra. Super što dodaju nove sadržaje. Dok recimo probao sam igrati i Monster Hunter i nije mi se svidjela nikako, presporo mi i dosadno se čini..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?