HCL.HR

Saznajte kako i kada možete prebaciti svoj Destiny 2 račun s Battleneta na Steam

Hrvoje Smoljić 09.08.2019.   •   1 komentara


Destiny 2 postaje besplatan te se seli na Steam, a sada je Bungie odlučio otkloniti sve sumnje i nepoznanice koje su igrači imali vezano za tu migraciju.

Bungie je početkom ljeta najavio kako Destiny 2 postaje besplatna igra te kako se s Battle.neta seli na Steam. Sada su objavili i kada će igrači moći započeti tu migraciju, ali i hrpu detalja oko toga što će se događati s njihovim korisničim računima kada to naprave. Pisali smo već kako je prelazak Destinya na Steam nakratko odgođen te znamo kako igra tamo stiže 01.10. Besplatna verzija igre zvat će se New Light, a isti dan izlazi i plaćena Shadowkeep ekspanzija.

Postojeći PC igrači će migraciju na Steam moći napraviti putem ovog linka već od 21.08. Navedeno dakako podrazumijeva i sve in-game predmete, ekspanzije, srebro i slično. Od 01.10. će se igri moći pristupiti isključivo preko Steama, a tko do tada nije prenio svoj account ostat će bez mukotrpno zarađenog loota.

Od 21.08. će za igru također postati dostupna cross-save opcija ukoliko Destiny iz nekog razloga igrate na više različitih platformi. Morat ćete odabrati primarni korisnički račun te će se progresija pratiti neovisno na kojoj platformi igrate. Bungie ipak napominje kako cross-save nije cross-play pa će igrači biti ograničeni na igranje isključivo s igračima s iste platforme.

Također su najavili kako će u narednim tjednima polako otkrivati sav novi sadržaj koji stiže u sklopu New Light ažuriranja i Shadowkeep ekspanzije. Posebno veseli najava hrpe novih modova za oklope i oružja, ali i novi sistem kozmetičkog uređivanja istih.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • IvaGljiva

    10.08.2019 - 21:17

    Nijedan komentar, zadnji članak 2 komentara samo… Ne zanimljiva igra ili nešto drugo?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?