HCL.HR

Disco Eylsium zagorčat će vam život novim Hardcore modom

Zoran Žalac 24.01.2020.   •   1 komentara


Disco Elysium dobio je ažuriranje kojim su u igru dodane dvije značajne stvari – podrška za ultrawide rezolucije te Hardcore mod.

Disco Elysium isprva nije bio igra u kojoj ste mogli birati postavku težine. Međutim, to se promijenilo jučer dolaskom ažuriranja s tzv. Hardcore modom. Svog nesretnog detektiva u tom modu možete unesrećiti još i više, s tim da iz neuspjeha ovdje izvlačite iskustvo.

Naime, u Hardcore modu Disco Elysium postaje teži utoliko što svaka “provjera” za svaku akciju ima manji postotak uspješnosti za igrača. S druge strane, igra stvara manje novca kojega možete pokupiti, a sve što se kupuje u igri postaje skuplje. Veći su također i penali za svaku razvijenu misao u kabinetu misli. U takvom scenariju najviše koriste štetne stvari poput cigareta i alkohola.

Jedina svijetla strana za glavnog lika jest ono što sam već spomenuo – da se s neuspjehom dobiva mrvicu više XP bodova pa samo napredovanje ide malo brže nego na standardnoj težini.

Osim Hardcore moda, igra je ovim ažuriranjem dobila i podršku za ultrawide rezolucije/monitore, a to je jedan od tehničkih aspekata koji joj je falio prošle godine, kada su je mnogi proglasili najboljim uratkom 2019. Sada je igra na popustu te ju na Steamu možete nabaviti za 32 eura.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?