HCL.HR

Dizajnirajte PC kućište za Cyberpunk 2077 i možete osvojiti ludu konfiguraciju

Zoran Žalac 07.04.2020.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


CD Projekt je pokrenuo natječaj za dizajniranje Cyberpunk PC-a, a najbolji uradak nagradit će vrhunskom konfiguracijom marke Alienware.

Vidite ovaj futuristički PC? U njemu se nalazi 12-jezgreni AMD Ryzen 9 3900, Nvidia GeForce RTX 2080 Ti u Cyberpunku izdanju, 16 GB HyperX Fury memorije te 1 TB NVMe SSD. Uz njega u paketu ide još i 34-inčni Alienware monitor, mehanička tipkovnica, gaming miš te headset SteelSeries Arctis 1. I sve to *može* biti vaše ako ste kreativni.

Naime, CD Projekt organizira natječaj zvan Cyber Up Your PC u sklopu kojega trebate dizajnirati izgled Cyberpunk kućišta te do 17. 5. poslati slike na ovu stranicu. Ako završite u izboru pet najimpresivnijih uradaka, idete u finale gdje s grupom profesionalnih case moddera morate izraditi kućište po svom dizajnu. Konačni pobjednik kojega odabere žiri dobiva gore navedenu nagradu, a ostala četiri finalista tješe se s Alienware Area-51m laptopom podsjednako snažnih specifikacija – više nego dovoljnih za Cyberpunk 2077.

Organizator ne navodi kojom metodom morate dizajnirati svoje kućište – možete to napraviti u Photoshopu, Paintu (sretno!) ili u nekom programu za 3D modeliranje. U konačnici trebate poslati tri slike – prednju stranu kućišta, te lijevu i desnu stranu. Koristite predložak koji možete preuzeti na ovoj stranici.

Postoje, međutim, tri smjernice za stvaranje dizajna, a one su sljedeće:

  • Potrebno je koristiti neku od sljedećih tema: Cyberpunk 2077 style (Kitch, Neokitch, Entropism, Neomilitarism); Cyberpunk 2077 corporation (Militech, Arasaka, Kang Tao, etc.), Cyberpunk 2077 gang (6th Street, Animals, Maelstrom, Tyger Claw, Valentinos, Voodoo Boys)
  • Dizajn treba prikazivati ideološke, financijske i društvene kontraste Cyberpunka 2077
  • dizajn mora biti osmišljen tako da se kućište može izraditi od recikliranih materijala

U natječaju mogu sudjelovati sve osobe starije od 18 godina. U slučaju da se u petom mjesecu bude moglo letjeti redovnim letovima, finalisti će o trošku organizatora ići u državu gdje se nalazi modding grupa te će ondje boraviti najduže tjedan dana. U slučaju da letovi ne budu dostupni, finalist će putem interneta komunicirati s modding grupom te im davati savjete kako da izgrade kućište po njegovom dizajnu.

Više detalja o natječaju možete pronaći ovdje.

Komentari (3)

  • Strahinja Radonjic

    07.04.2020 - 22:45

    Ono kad boost-uješ hype za neku igru sa Hardware-om, marketingom, namunjenim trailer-ima i teaser-ima a finalni proizvod prc…. Nagledali smo se toga od Ubisoft-a, EA-a, Bethesde i ostalih. Nadam se da će zaista biti bomba od igre al’ ja sam poverenje u developer-e i izdavače izgubio totalno. Samo dva puta mi je u životu hype na neku igru vredeo, za Battlefield 4 i za GTA V. Ostalo samo razočarenja…

    • BoneDigger

      @Strahinja Radonjic, 08.04.2020 - 09:16

      Ovo sto si rekao po meni vrijedi za sve izdavace osim CDPR. Do sada su bili vrijedni svake hvale. Vidjet cemo kada izade igra.

    • ck7

      @Strahinja Radonjic, 08.04.2020 - 12:57

      Pa Battlefield 4 je bio kaos dok je izašao…trebalo je dosta vremena da ga poprave

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?