HCL.HR

Devil May Cry 5 imat će mod za fotografe i one koji vole nešto opušteniji trening

Pero Mlinar 04.09.2018.   •   1 komentara


Capcomova ekipa održala je na sajmu PAX West konferenciju u kojoj je prikazan novi gameplay nadolazećeg Devil May Crya 5, a pritom se pričalo o nekim iščekivanim dodacima serijalu.

Dio ekipe iz Capcoma prisustvovao je sajmu PAX West na kojemu su predstavili nadolazeći nastavak Devil May Crya te se pritom se osvrnuli na neke nove elemente koji nas očekuju u serijalu. U jednosatnom druženju s publikom sajma Capcomovi ambasadori (dva producenta i direktor) dotakli su se nekih specifičnijih elemenata koji će naći svoje mjesto u Devil May Cryu 5, a posebnu je pozornost među medijima i igračima privukao spomen dvaju modova: moda za fotografiranje, odnosno pripadajuće mu galerije za pregledavanje slika; te moda za treniranje.

Mod za treniranje posebno je dugo traženi dodatak serijalu koji je poznat po tome što iziskuje mala remek djela prilikom plesa prstima na kontroleru kako bi ga se u potpunosti apsolviralo, dok vježbanje raznovrsnih kombinacija u kontekstu redovnog gameplaya često nije preporučljivo radi mogućeg izazivanja nezdravih količina stresa.

U Capcomu su ipak odlučili kako je napokon došlo vrijeme da serijal dobije toliko traženi zasebni mod za trening. U tom kontekstu posebno je onda zanimljiva reakcija određenog broja igrača na internetu koji su, odgledavši gameplay prikazan u sklopu druženja, zaključili da je isti ionako prelagan, tako da – koga je na kraju uopće briga? To je tip reakcije koji je ipak nužno prihvatititi s određenom dozom skepse jer on uglavnom dolazi od okorjelih fanova kojima smeta i najmanji kompromis učinjen kako bi se s igrom lakše upoznalo nove igrače.

Mod za fotografiranje, s druge strane, zanimljiv je jer bi sam naslov već ionako trebao biti fotorealističan. To znači da će slike, možemo zaključiti, izgledati bolje od stvarnosti! Osim što, naravno, neće. Tu je video druženja u potpunosti pa možete i sami provjeriti kako je sve to skupa izgledalo na PAX-u. Ima u njemu i nekih dodatnih informacija o nadolazećoj igri – primjerice o Nerovom oružju.

 

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Rock_Lee

    04.09.2018 - 17:00

    revolucija gejiminga betl rojal nova revolucija gejmina foto mod u akcionim igrama za sad spajdi i dante šalju raji poruku mo’š se slikat hahaha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?