HCL.HR

Electronic Arts predstavio igru graničara zvanu Knockout City

Zoran Žalac 18.02.2021.   •   7 komentara


Nakon velikog uspjeha s FIFA serijalom, Electronic Arts sreću će potražiti i u sportu zvanom graničar.

Prošle nam je godine Electronic Arts u sklopu svog programa EA Originals servirao multiplayer igru Rocket Arena. Dotična nije zabilježila skoro pa nikakav uspjeh, no EA se i dalje nada da će među manjim projektima kad-tad lansirati neki multiplayer hit. Na tragu te ideje dostavljaju nam Knockout City.

Radi se tu o multiplayer igri 3v3 ili 4v4 formata u kojemu se igra graničara. Dakle, cilj je igrače suparničkog tima pogoditi loptom, ali oni istu tu loptu mogu uhvatiti. Međutim, nije ovo klasična igra graničara. Ne odvija se tako na igralištu nego na raznovrsnim mapama, a sudionici imaju posebne moći poput lansiranja velike lopte iz zraka ili korištenja lebdjelice kao u Fortniteu.

Likovi će se u igri moći sređivati po izgledu, a postojat će i opcija učlanjivanja u timove koji će također imati svoje posebne zastave, vozila i druge vizualne identitete. U ekipama će se moći okupiti do 32 igrača.

Knockout City najavljen je za PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. Igra će podržavati cross-play multiplayer i cross-progresiju na svim platformama. Koštat će 20 eura, s tim da će se po izlasku moći isprobati besplatno na određeni rok. Datum lansiranja postavljen je na 21. 5. ove godine.

Označeno sa:

Komentari (7)

  • ck7

    18.02.2021 - 12:32

    E moj EA…pa bar granicar pustite djeci. Shvaćam igre tipa FPS, TPS, RPG, avanture, nogomet na kultnim stadionima i sve sta ne možeš doživjeti u pravom svijetu, al boga mu dajte da klinci igraju bar graničara… pa danas su djeca sve zaostalija sta se tiče svega sta ima veze sa pravim svijetom. npr 8 razred nemaju pojma koristiti škare, klijesta…koordinacija nula, volja za icime van virtualnog svijeta..ne znam, ja igram (neki put i previše) al svejedno sam svjestan života oko sebe…

    • PppPP

      @ck7, 18.02.2021 - 16:45

      🤣 Šta?? Aj bar pročitaj dalje od naslova

    • ck7

      @PppPP, 18.02.2021 - 17:26

      Pročitao sve, pogledao trailer…

    • PppPP

      @ck7, 18.02.2021 - 17:37

      komentar ti nema puno smisla i da ovo jest prava simulacija graničara, ali evo citiram tebe “…sve sta ne možeš doživjeti u pravom svijetu”. ne znam u koju si ti školu išao i kada, ali dok sam ja išao, ovako definitivno nije izgledao jedan meč graničara haha ne sjećam se da smo imali neke posebne moći, ali možda me sjećanje vara 🙂

    • ck7

      @PppPP, 18.02.2021 - 18:55

      Hahah, dobro sad…možeš isto i pucati iz puške pa svejedno ne možeš biti Doom guy… poanta je bila da se nudi još jedna igra iz spektra igri koje bi se trebale igrati uzivo (bez super moći naravno), al kome se da igrati običan granicar kad možeš igrati super turbo granicar online..ne moraš se ni oznojiti. Jos malo pa ćemo i skrivaca dobiti za igranje.

    • PppPP

      @ck7, 18.02.2021 - 19:07

      Knockout city nema veze sa graničarom kakvog djeca igraju. Nema ti smisla komentar. Isto tako onda možeš reći nemojte igrati warzone, idite na paintball ili neki k*. Također, ne znam kako će djeci graničar pomoć da u 8. osnovne znaju koristit škare.. I kliješta haha uostalom, nema EA ništa s tim, odgoj je na roditeljima

  • Dukie

    18.02.2021 - 12:38

    Zasto se developeri trude kopirati ( na neki nacin ) druge igre umjesto da pokusaju napraviti nesto unikatno?!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?