HCL.HR

F1 22 dobio prvi PRAVI gameplay prikaz, pogledajte punu vožnju stazom u Miamiju

Lovro Maroševac 05.05.2022.   •   3 komentara


F1 22 je nakon par prvotnih trailera konačno dobila prvi prikaz gameplaya i to na novoj stazi u Miamiju u bolidu Ferrarija Charlesa Leclerca.

Ovog se vikenda u pravoj Formuli 1 vozi Velika nagrada Miamija. Otpočetka je bilo jasno da će Codemasters i EA morati predstaviti neku vrstu trailera ili čak gameplay video. Prije dva dana smo dobili izgled nove staze u igri, a sada i taj toliko željeni gameplay prikaz nove igre.

U videu tako možemo vidjeti vožnju stazom u Miamiju kroz Ferrarijev bolid Charlesa Leclerca. Ono što je razočaralo mnoge igrače koji igraju F1 igre jest to što F1 22 grafički ne odskače od posljednjih par naslova. Da stvari budu gore, zvuk Ferrarija je isti kao u prošloj igri, bez ikakvih značajnih pomaka. Naravno, F1 22 se još uvijek nalazi u fazi razvoja i moguće je da će do promjena doći, no prvi pogledi na istu ne sugeriraju baš tako.

Fokus je dakako bio na cjelovitom prikazu staze u Miamiju koja se po prvi puta nalazi na F1 kalendaru. Jedino što nam je falilo u ovom gameplayu je prikaz HUD-a, za koji mnogi tvrde da će opet biti promijenjen u odnosu na prošlogodišnju igru. F1 22 izlazi 1. 7. za PC, PlayStation 4 i 5 te Xbox One i Series X/S.

Komentari (3)

  • Rastmahatta

    05.05.2022 - 15:01

    Bezveze, pa brdo je novih promjena za 2022. na bolidima, a ovo sa grafikom je bilo očekivano milkanje stare krave od Ego engine

  • MeDoNjA

    05.05.2022 - 19:06

    Čekaj bre burazeru, pa nije ti ovo FIFA da ama baš svaki put prodajes isti proizvod , hajde sto je grafika slična , ne zanima me toliko , ali bratee sam srž ti copy+paste odradis , a jos posle se hvale sto ubacuju super automobile. Pa ova godina puna svega , ejj mercedes nije prvi , hass dobio poene , ferrari u trci za prva mesta i oni tako…..

  • Stecajni_upravnik

    05.05.2022 - 19:28

    Osim zvuka i grafike, fizika deluje identicno iako je bilo brdo promena. Cini mi se da nema DRS zona u celom krugu, to ce verovatno biti DLC od 25 usd🤣.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?