HCL.HR

Fallout 76 dolazi na Steam, dovodi NPC likove

Zoran Žalac 05.02.2020.   •   4 komentara


Bethesda je najavila da će njihov Fallout 76 doći na Steam, godinu i pol otkako se u PC verziji pojavio na njihovom Bethesda Launcheru.

Da ste me pitali u 2019. do kada će trajati Fallout 76, rekao bih nedovoljno dugo da zaživi na Steamu. No, bio bih u krivu jer je Bethesda najavila kako je povratak Fallouta na Steam praktički iza ugla. Dogodit će se to 7. 4. ove godine. I ne, igra neće prijeći na free-to-play model.

Lansiranje Fallouta 76 na Steamu poklopit će se i s dolaskom značajne ekspanzije Wastelanders. Kako je već ranije najavljeno, s tom ekspanzijom u igru dolaze NPC likovi koji će o vama imati mišljenja. Ili bolje rečeno, igrač će imati reputaciju među određenim grupama, slično kao u prijašnjim Fallout igrama. Spominje se i opcija vođenja suboraca, a njihova će pomoć biti dobrodošla u borbi s nekim novim vrstama mutiranih beštija.

Wastelanders dodatak bit će besplatan postojećim vlasnicima igre, ali na PC-u to su samo oni koji su Fallout 76 kupili preko Bethesdinog Launchera. Naime, igru na Steam ne možete jednostavno prebaciti nego pristup istoj dobivate jedino ako ju kupite.

Komentari (4)

  • Darac83

    05.02.2020 - 21:07

    Odigram povremeno. Nije mi baš takvo sranje kako sam čitao…

  • MaurizioCar

    06.02.2020 - 15:18

    Mozda nesto i bude od ovoga.Jedini problem ove igre je bio to da nije bilo nista za radit pa je brzo igracima dosadilo jer nije bilo NPC-ova ni main,side misija.

  • The_Miks

    06.02.2020 - 17:34

    Singleplayer fallout pls….nema modova nema nista

  • Luka.pandelo

    07.02.2020 - 12:49

    Uz sve poteskoce koje igra ima, a ima ih puno opet me uspjela privuc. Ali kao totalni fan Fallouta i TES-a nisam bas relevantan. Svejedno ovo se jedva ceka.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?