HCL.HR

Jedan igrač Fallouta 76 kreira vlastitu zabavu stvarajući prave horor scenarije unutar igre

Hrvoje Smoljić 09.01.2020.   •   5 komentara


I Fallout 76 može biti zabavan, a naročito onima koji vas gledaju kako bezuspješno pokušavate pobjeći iz zamki jednog maštovitog igrača.

Fallout 76 je u startu zamišljen kao igra u kojoj bi igrači sami trebali kreirati svoju zabavu. Iako Bethesda nije igračima dala pretjerano dobar okvir za napraviti takvo što, maštoviti igrači pokazuju kako je ipak moguće. No, naravno, u ovom slučaju se radi o vrlo sadističkim scenarijima poput kakvog horor filma.

Naime, igrač imena Korindabar postao je poznat po građenju izvana vrlo primamljivih građevina koje u sebi kriju mračnu tajnu. Naivni igrači su tako naišli na njegove uklete crkve, smrtonosne labirinte i slično. Najnoviji uradak mu je naizgled bezazlena učionica. Kada igrači u istu i uđu, vrata se iza njih zaključavaju te im se onesposobljava mogućnost brzog putovanja. Nakon toga kreće scenarij kao u filmu Saw gdje igrači moraju riješiti jednostavan matematički problem ukoliko žele izbjeći sigurnu smrt. U ovom slučaju, radi se o bacačima plamena raštrkanim po prostoriji.

Korindabar ne samo da je unio malo zabave u ovu opustošenu igru, već je i potaknuo druge igrače da se bace u slične projekte. Sumnjamo da će ovakvo što spasiti Fallout 76, ali je lijepo vidjeti maštovite igrače na djelu koji i u ovakvoj igri pronađu svoju zabavu.

Komentari (5)

  • Agent

    09.01.2020 - 20:07

    To još netko igra?

    • Darac83

      @Agent, 09.01.2020 - 20:47

      Ja počeo. 5 baksa bila pa reko da vidim…

  • Cpt. Price

    09.01.2020 - 20:13

    Iako volim nijeme filmove C. Chaplina na ovo se nisam nasmijao. Muzika je iz doba njemog filma i jedino je šta valja ovdje

  • The_Miks

    09.01.2020 - 20:39

    Ova igra je horor scenarij…

  • Cpt. Price

    09.01.2020 - 20:55

    Od ovog horora sam se skoro upišo u gače. Od smijeha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?