HCL.HR

FIFA 23 World Cup DLC imat će niz događaja za Svjetsko prvenstvo

Zoran Žalac 29.10.2022.   •   2 komentara


Neslužbeno su se pojavili datumi i detalji za nekoliko događaja kojima EA Sports planira obilježiti svjetsko nogometno prvenstvo ove jeseni.

Svjetsko nogometno prvenstvo počinje sljedećeg mjeseca, a tada će i FIFA 23 dobiti svoje pripadajuće proširenje. Prema izvješću portala Insider Gaming, dogodit će se to i prije početka samog prvenstva.

Od 9. 11. službeno bi trebao biti dostupan World Cup mod, a tada počinje i prvi event/događaj. U sklopu istoga, svi koji odigraju svjetsko prvenstvo u FIFA 23 osvojit će neke legendarne nogometaše za Ultimate Team mod. Ta će se prilika moći iskoristiti do 3. 1. 2023.

Od 11. 11. do 23. krenut će World Cup Path to Glory event te će donijeti nove FUT Heroes kartice. Zatim će 25. 11. krenuti Road to World Cup s karticama 35 ikona svjetskih prvenstava, a moći će ih se osvojiti do 2. 12. U dvanaestom mjesecu održat će se još dva događaja, ali o njima za sada nema detalja.

Komentari (2)

  • Kingschaffer79

    29.10.2022 - 13:26

    Znaci ovako mame igrace sa FUTa da odigraju SP na Fifi… Ionako da nije povezano za FUTom, taj mod bi se odigrao jednom i ajd cao…

    • movie

      @Kingschaffer79, 30.10.2022 - 11:12

      Svaki put do sada je unutar futa bio mod s karticama igrača koji sudjeluju na svjetaskom prvenstvu. Mogao si s njima igrati online ili offline turnire koji simuliraju svjetsko prvenstvo. Ništa novog osim tih hero kartica igrača sa svjetaskih prvenstava do sada.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?