HCL.HR

Final Fantasy 7 Remake s PS Plusa ipak će se moći nadograditi na PS5 verziju

Zoran Žalac 20.12.2021.   •   2 komentara


Dobra vijest stiže sa sve one koji su ranije tijekom 2021. nabavili Final Fantasy 7 Remake preko PS Plusa. Od sada će se ta verzija moći nadograditi na PS5 verziju.

Final Fantasy 7 Remake definitivno je bila najveća igra koju je Sony podijelio pretplatnicima PS Plusa u 2021. godini. Međutim, to je bila i daleko najkontroverznija ponuda jer su pretplatnicima dali PS4 verziju igre bez mogućnosti da ju nadograde na PS5 verziju s boljom grafikom i kvalitetnijom izvedbom. Pola godine kasnije, ta se kontroverzna odluka poništava: FF7 Remake s PS Plusa moći će se nadograditi na PS5 verziju.

Nadogradnja će biti besplatna, baš kao i svim kupcima igre. Prelaskom na PS5 verziju igre dobivate bolje teksture, opciju igranja u 60 sličica po sekundi ili izvedbe u nativnoj 4K rezoluciji pri 30 fps-a, manje iskakanja objekata u daljini, nove efekte magle i osvjetljenja, itd.

Besplatnom nadogradnjom na PS5 verziju Final Fantasyja 7 ne dobivate Intermission DLC koji proširuje priču novim igrivim likom. Međutim, ako vas zanima taj dodatak, moći ćete ga do kraja godine nabaviti uz 25% popusta.

PS Plus verzija Final Fantasy 7 Remakea moći će se nadograditi na PS5 verziju od 22. 12. 

Komentari (2)

  • SilverMelior

    21.12.2021 - 07:43

    Odlična vjest, još da je nabaviti PS5 po normalnoj cijeni

  • sparrowpunk

    21.12.2021 - 17:20

    Napokon vijest o remakeu sedmice iako me baš i ne zanima nadogradnja na peticu pošto ne posjedujem konzolu. Ali zanima me Final Fantasy 7 remake part 2 i hoće li biti ekskluziva za PS5? Ako bude, to mi je još dodatan razlog za kupiti konzolu i hoće li igra biti open world jer sam negdje čitao da će igra sadržavati overworld i poboljšani combat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?