HCL.HR

Flores je novi operativac u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 19.02.2021.   •   2 komentara


Nekadašnji kriminalac iz Argentine odlučio je promijeniti svoj način života i pridružit će se Rainbow timu u nadolazećoj sezoni.

Otprilike tri do četiri tjedna ostala su do početka nove sezone i godine u Rainbow Six Siegeu. Ubisoft nam je tom prilikom odlučio pružiti mali uvid u novog operativca. Argentinac Flores stiže u naslov francuske kompanije i bit će na strani napadača, a u sklopu operacije Crimson Heist.

Iz priloženog videa može se razaznati ponešto o njegovoj napravi po kojoj će biti prepoznatljiv u Siege svijetu. Novi član Rainbow tima ima, prema viđenom, nekakvu vrstu drona koji može eksplodirati. Flores se opisuje kao osoba koja obožava tehnologiju i mehaniku, što će igrači uskoro imati priliku vidjeti.

Argentinski operativac nije baš pričljiv, a svoje djetinjstvo je proveo u Buenos Airesu. U mladosti je radio kao kriminalac, a osim u lokalnoj zajednici, često je krao i kada je stigao u SAD – točnije Los Angeles. Njegovi novi kolege opisuju ga kao dobru osobu, ali malo povučenu. Jako je brižan i voli pomagati drugim ljudima.

Koliko će pomoći igračima, to budemo otkrili prilikom predstavljanja cijele Crimson Heist sezone. Svjetla zajednice 21. 2. će biti uperena u Ubisoft i njihovo prikazivanje šeste godine Rainbow Six Siegea. Mi smo novu sezonu već zaigrali, ali vam ne smijemo još ništa reći o njoj!

Komentari (2)

  • SNPJ

    19.02.2021 - 20:48

    Baš su morali da stave da je peder

    • PeroPoplava

      @SNPJ, 20.02.2021 - 22:00

      Moraju malo politike stavit da bi zadovoljili snowflakese, iako nema nikakvog utjecaja na samu igru…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?