HCL.HR

Netko je ubacio Mario Kart u Fortnite i snimio jednu utrku

Igor Belan 04.07.2018.   •   3 komentara


Fortnite Playground event je tek lansiran, no već je pokazao da ljudi mogu biti jako kreativni kada ih nitko ne pokušava ubiti.

Fortnite je na vrhu popularnosti, okuplja milijune i milijune igrača pa je bilo za očekivati da ćemo nakon lansiranja Playground eventa u igri vidjeti neke kreativne radove. Ali Mario Kart? Stvarno?

Ako niste znali, Playground event u Fortniteu potpuno je drugačiji od tipičnog Battle Royale napucavanja koje traje sve dok samo jedan igrač ne ostane na nogama. U Playground modu grupe od maksimalno četiri igrača mogu slobodno istraživati mapu i raditi što žele bez brige da će ih netko ubiti i eliminirati iz meča. Kad igračima skineš s ramena teret konstantno vrebajućih protivnika i daš im mehanike izgradnje koje su pomogle učinile Fortnite popularnim – dobiješ Mario Kart utrku usred Fortnite mape, čini se.

Korisnik Reddita JoshB_C objavio je video u kojem pokazuje ovu kreativnu korisničku kreaciju u Playground modu, zajedno s jednom utrkom. Umjesto kartinga, u ovoj korisničkoj Fortnite verziji Mario Karta likovi guraju kolica za šoping. Staza djeluje poprilično zahtjevno – ima uzbrdice i nizbrdice, oštre zavoje pod 90 stupnjeva, tunele pa čak i skakaonice.

We made Mario Kart in Fortnite from r/FortNiteBR

Naravno da ovo zapravo nema veze s Mario Kartom i da domišljati Playground igrači samo koriste naziv tog popularnog serijala da se probiju na vrh Reddita, ali hej – simpatično je! Nitko im ne zamjera. Kad smo već kod toga, ako niste svjesni da je Mario Kart i dalje živ i zdrav serijal koji izgleda sjajno i prodaje se u milijunskim nakladama, bacit ćemo vam podsjetnik na sve to s jednim našim video komentarom iz Mario Kart 8 Deluxea za Switch koji je izašao prošle godine.

Komentari (3)

  • dandelion

    04.07.2018 - 13:45

    nikad dosta MarioKarta,osmica je savršena,volim igrati i gledati

  • L3gi0naR

    05.07.2018 - 05:49

    Vrijeme je za Crash Team Racing.

  • _FABO_

    05.07.2018 - 19:09

    ima li to za pc ili ps4?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?