HCL.HR

Godzilla i King Kong navratili u GTA 5, rade kaos

Zoran Žalac 02.07.2021.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


GTA 5 je u verziji za PC dobio još jednu impresivnu modifikaciju. Od sada regiju San Andreasa možete terorizirati kao Godzilla ili King Kong.

Među modding zajednicom GTA igara modder pod nadimkom JulioNIB ima status legende. Tip je kroz godine napravio vrlo kvalitetne (i kompleksne) modifikacije kojima je u GTA 5 ubacio Spider-Mana, Gokua, Predatora, Hulka i brojne likove. A sada si je dao još jedan veliki zadatak da u GTA 5 ubaci velika čudovišta: Godzillu i King Konga.

King Konga je u igru ubacio ranije ove godine, dok je prvi prikaz Godzille u GTA 5 JulioNIB podijelio je jučer na svom Patreonu, gdje je objavio ranu verziju script moda. Za sada je ta verzija dostupna samo onima koji plaćanjem podrže njegov rad, no kad izađe u konačnoj verziji bit će besplatna za sve zainteresirane igrače.

Godzilla je kao mod u GTA 5 igrivi lik i kao takav je definitivno alat za stvaranje kaosa po gradu. Može zdropiti sićušna vozila nogom, ali impresivniji je napad atomskim zadahom kojim se rješava i letećih napasti. Ako vam tu zvuči kao da je Godzilla OP za regiju San Andreasa, čekajte tek da vidite Mechagodzillu – i taj je mod u razvoju!

Za sada Godzilla i King Kong još uvijek nisu zajedno u igri, ali jednoga dana možda dočekamo i to. Mod za King Konga, koji je već neko vrijeme u razvoju, uključuje igrivog Konga, ali i majmune koji mogu biti pomoćnici ili neprijatelji. Sukob Godzille i Konga stoga je tehnički na pomolu. S obzirom na to da do sada nismo imali igru u kojoj se Kong i Godzilla međusobno tuku, čini se da bi GTA 5 na PC-u uskoro mogao ponuditi taj spektakl.

Označeno sa: , , ,

Komentari (1)

  • Agent

    02.07.2021 - 11:53

    Izgleda fora samo ovo kad kong pada bilo bi ok da ne propada cijeli pod zemlju pa se onda magično vrati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?