HCL.HR

Gotham Knights odgođen je za 2022.

Zoran Žalac 19.03.2021.   •   5 komentara


Pandemija ponovno udara! Još jedna igra WB Gamesa odgođena je za 2022. godinu. (Ne)sretnik je Gotham Knights.

Evo nas u novoj epizodi serije “Odgode 2021. godine”. Glavnu ulogu ovoga puta ima solo/kooperativna akcijska avantura Gotham Knights, koju smo trebali igrati ovoga ljeta. Ništa od toga, kažu developer – igra je sada prebačena na 2022. godinu, bez konkretnog datuma.

Razlog odgode čak nije ni naveden podalje od suhog “igri treba više vremena da bude najbolje moguće iskustvo”, no znate i sami kakva su vremena pa developerima/izdavaču definitivno nije za zamjeriti na ovoj odluci. Kažu kako će igru ponovno prikazati u nadolazećim mjesecima pa eto – barem nešto.

Doduše, moramo komentirati kako Warner Bros. Games sada za 2022. godinu ima iznimno pun raspored. Osim Ghotham Knightsa planiraju lansirati još Hogwarts Legacy i Suicide Squad. Prilično je izgledno da će ovaj treći također biti odgođen za neku dalju budućnost, možda ne zato jer je to igri potrebno (Rocksteady na njoj radi više od pet godina) nego zato što će WB Games htjeti izbjeći situaciju gdje su im vlastite igre jedna drugoj konkurencija na tržištu.

Komentari (5)

  • blacklist0907

    19.03.2021 - 17:48

    Bez Batmana mi se ovo čini ko neki dlc

    • doctorsparta

      @blacklist0907, 19.03.2021 - 18:26

      Ma bez Batmana-a je veliki meh. Bolje da su napravili nešto iz druge perspektive tipa igra Joker – neki GTA/RDR u Arkham svijetu. Zgratali bi pare lopatama.

    • pucifer

      @doctorsparta, 21.03.2021 - 13:49

      Iskreno meni kao ogromnom fanu bat familije, posebice Graysona i Daimiana, to je največi plus ove igre. Doduše mali Damian na žalost nije u igri , al bar je Nightwing tu. Ono što mene više brine je prikazani gameplay, brine me da bi ovo mogla biti još jedna od onih ”game as service” igara, u kojoj grindaš misije za novi gear, al stvarno se nadam da sam u krivu, i da će igra biti dobra, jer ko što sam već reka, obožavam bat family

  • KhorneFlake

    19.03.2021 - 21:57

    Štete, zaboravio sam i da postoji…

    • DjokaBA

      @KhorneFlake, 19.03.2021 - 22:06

      Meni totalno razocaravajuce izgleda…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?