HCL.HR

10 milijuna igrača igralo se u dvorištu Groundeda

Stjepan Fikter 11.02.2022.   •   10 komentara


Avanture preživljavanja u dvorištu privukle su značajan broj igrača na što su iz razvojnog tima poslali zahvalu svima koji su isprobali Grounded.

Mali veliki svijet Groundeda u dvije godine otkako je igra dostupna u ranoj fazi, posjetilo je deset milijuna igrača. Riječ je kooperativnoj igri preživljavanja u kojoj igramo u ulozi djece, samo smo smanjeni na veličinu mrava pa stoga pogled na dvorište izgleda potpuno drugačije.

Uz ovu impresivnu brojku, razvojni tim je za verziju 0.12 pripremio je nove lokacije za istraživanje u kojima su nastanjeni i potpuno novi protivnici – termiti. Nisu oni jedini problem s kojim će se igrači susretati jer tu ima još novih protivnika. Igra je također doživjela i poboljšanja na području craftinga, a tu su i novi recepti koji će pomoći u lakšem preživljavanju. Kada točno igramo Grounded u 1.0 verziji još nije poznato osim kako bi to trebalo biti ove godine.

Ovoga vikenda na Steamu igru možete zaigrati besplatno:

Komentari (10)

  • vragec25cro

    11.02.2022 - 08:52

    Dobra igra,ali dosta teška za igranje

    • Danilo Boljevic

      @vragec25cro, 11.02.2022 - 10:18

      Zasto? Nisam igrao ali ne izgleda narocito teska za igranje.

    • vragec25cro

      @Danilo Boljevic, 11.02.2022 - 11:12

      Pa mene najvise razocaralo građenje.Poceo igrati day ine,al8 naprimjer podove i stepenice si trebao raditi neke zadatke da skupiš neke iteme koje onda zamjenis u zamjenu za znanje gradnje stepenica i podova.Zidove si moga graditi skro pa odmah i vrata.

    • Lazy

      @vragec25cro, 11.02.2022 - 13:36

      Ja bas htio uzeti da bi sa sinom igrao, sad si me odvratio…nemam toliko vremena🤷‍♂️

    • vragec25cro

      @Lazy, 11.02.2022 - 13:51

      Pa da.N8je loša i ne bi bila losa da je gradenje ko i u drugim igram.Ne znam nisam dugo igrao jesu to promijenili ili nisu.Meni ro previse hardcore inace sve ostalo mi dobro i zanimljivo,al to mi jedan od bitnijih mehanika u takvim igrama pa zato i odustao.

    • Lazy

      @vragec25cro, 11.02.2022 - 14:03

      Moze, hvala.

    • Saren

      @Lazy, 11.02.2022 - 18:42

      Igram i ja sa ekipom tu i tamo. Znaci igra ti je sandbox kojem se mozes vratit kad pozelis i nastaviti gdje si stao. S tim recenim ima se itekako sta za radit i to postepeno, lakse je naravno ako imas jos bar 3 igraca pa svatko moze radit nesto drugo. Ovdje ima dosta sakupljanja resursa i gradnje, ovisno o tome naravno kakvu “utvrdu” i od cega i gdje ju zelis. Ako ju napravis na dovoljno visokom mjestu recimo tada te boli briga za neprijatelje i od cega je napravljena. Naravno ako pozelis jednom kad naucis npr. da mozes napravit pod od kamenja, na tebi jel hoces to izgradit il ce ostavit onaj od vlati trave. Primjer kako sam rekao. Dosta novih stvari, oruzja, armora, hrane, abilitya, gradnje i slicno ucis preko zadataka koje ti daju roboti po mini istrazivackim centrima koje moras naci, jer su razbacani po mapi, tj. podijeljeni u regije. Uglavnom to je samo djelic onoga sto te ceka u igri, znaci nije tip igre koji ces rijesti u jedno poslijepodne. Kako sam rekao ima se sta za radit i prokleto je zabavna igra tako da se uvijek mozes vratit kad pozelis.

    • Lazy

      @Saren, 12.02.2022 - 01:11

      Zahvaljujem na iscrpnom komentaru🙏, ma i meni i klincu se sviđa setting, taj, da tako kazem, honey, i shrunk the kids vibe…ne igram ti ja multije i nemam toliko vremena, al bi ovo zbog njega/nas i druzenja…ma zapravo ako nadjemo nekakav “neodoljivi” popust budemo uzeli, ili makar njemu uzmem.

    • Saren

      @Lazy, 12.02.2022 - 01:40

      Isplati se u svakom slucaju. Zaboravio sam ti napomenuti da netrebas igrati sa drugima ako ne zelis, znaci mozete samo vas dvojica i to je to.

  • Petar1

    11.02.2022 - 11:11

    Odlicna igra, nadam se da cete snimiti koji gameplay 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?