HCL.HR

GTA 5 leti u svemir i postaje Grand Theft Space

Zoran Žalac 31.07.2017.   •   5 komentara


Kad već Rockstar ne planira izbaciti dodatne singleplayer sadržaje za GTA 5, jedan se tim uhvatio posla i putem modifikacija planira napraviti GTA avanturu u svemiru.

gta-space

Iako je izašao prije četiri godine, GTA 5 ima još dosta prostora za nove sadržaje unutar same igre. No, Rockstar se fokusirao isključivo na Online komponentu istoga, a svi pokušaji modding zajednice da dostave nešto veliko uglavnom su završili neuspješno. Štoviše, donedavno je i budućnost modificiranja te igre bila pod upitnikom.

No, moddanje GTA 5 ide dalje, a na primjeru moda zvanog Grand Theft Space vidimo zašto je to dobro. Naime, dotični mod odvodi PC igrače u svemir gdje GTA postaje avantura u kojoj se borimo protiv vanzemaljaca. Okej, bilo je vanzemaljaca i u glavnoj kampanji igre, no pogledate li trailer vidjet ćete da je ovo neka sasvim druga dimenzija SF elemenata.

Ovaj mod je još uvijek u razvoju i za sada nema zacrtani datum izlaska.

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • Dukindra

    31.07.2017 - 13:54

    *meh*

  • Retr0

    31.07.2017 - 14:12

    Dobar mod možete li mesto napisati za Undreground mod za GTA San Andreas mod je stvarnost ulet al jos nije dovršen

  • funky0308

    31.07.2017 - 16:09

    Samo da se izdavac opet ne upetlja u cijelu pricu i super. Malo me iznenadio RockStar ili TT, ne znam tko je odlucio da ne radena prosirenju SP kampanje ali jbga, pare vrte i kako je kod ostalih tako je i kod njih. Steta jer je prica zanimljiva, likovi odlicni, a grad zapravo (sto se tice SPa) ni 50% iskoristen.

  • funky0308

    31.07.2017 - 19:31

    Ali sta ljudi rade, svaka im cast…i to potpuno besplatno. Radio sam modifikacije ROMova i teme na XDAu i znam sta znaci i tako nesto sitno napraviti, a kamoli ovako nesto. Kapa dolje. Haha…zanimljivo, crnac je u shutleu hahaha…test bunny 😀

  • JokaC

    31.07.2017 - 19:43

    To vec ima a link moda za download mozete nac na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=AflsBE1a6vI

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?