HCL.HR

Guardians of the Galaxy igra mogla bi biti predstavljena idućeg vikenda

Zoran Žalac 05.06.2021.   •   5 komentara


Square Enix će sljedeće nedjelje premijerno otkriti novu igru koju razvija njihov studio Eidos Montreal. Šuška se da će to biti Guardians of the Galaxy.

Sljedeće nedjelje, 13. 6. u 21:15, izdavačka kuća Square Enix održat će svoju prezentaciju povodom E3 sajma. Najavili su kako će prikazati nove materijale iz igara Babylon’s Fall, Life is Strange: True Colors te nadolazeće ekspanzije Marvel’s Avengersa. No, najveća će im uzdanica biti premijera nove igre razvojnog tima Eidos Montreal, kojega znamo po Deus Ex igrama.

Prethodnih se mjeseci pričalo kako taj studio radi na igre prema Marvelovoj franšizi Guardians of the Galaxy pa su velike šanse da ćemo vidjeti upravo taj projekt. Naravno, to su za sada samo glasine i lako je moguće da je taj projekt otkazan davnih dana. No veće su šanse da se radi o Čuvarima galaksije nego o novim avanturama Adama Jensena – toliko je barem jasno.

Starlordu, Gamori, Rocketu, Grootu i Draxu ovo inače ne bi bilo prvo pojavljivanje u virtualnom obliku. Sada već davne 2017. godine dobili su svoju videoigru u epizodnom formatu Telltaleove avanture, ali nisu prošli baš zapaženo.

Komentari (5)

  • djosic85

    05.06.2021 - 14:00

    Samo nek idu po receptu avengersa koje su radili i sve će bit dobro 😐

  • JCD-Bionicman

    05.06.2021 - 14:50

    Šanse da će biti novi Deus Ex su nikakve, nadam se da će se vratiti franšizi. Završetak Jensen-ove priče ili početak Dentonove bi bio odlična stvar ali ja sam više za Dentona dok za Jensena mogu izbaciti zasebnu igru čisto da zavšte ono što su počeli sa Mankind Divide-om.

  • Cro_Maher

    05.06.2021 - 15:01

    Ako odluče napraviti Single player igru, po uzoru na Spidermana, to će biti dobro, svako ostalo eksperimentiranje sa onlineom će biti tragično.

    • djosic85

      @Cro_Maher, 05.06.2021 - 22:51

      Mora bit open world sa nekakvim planetima, a ne linearno ko avengers

  • Cro_echo88

    06.06.2021 - 10:08

    Oce se itko sjetit napravit toy story nastavak ili remake?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?