HCL.HR

U Hell Let Loose stižu noć i nova mapa Remagen

Lovro Maroševac 24.04.2022.   •   0 komentara


Hell Let Loose uskoro dobiva veliko ažuriranje koje donosi novu mapu i vremensko razdoblje radi kojeg će igračima pasti mrak na oči.

Pucačina smještena u Drugi svjetski rat Hell Let Loose uživa u slavi otkako je u sedmom mjesecu prošle godine završila bitku s early accessom. Na Steamu tako ima 87% pozitivnih recenzija, a dnevno ju zaigra između 8000 i 10 tisuća igrača. Igra je stigla i na konzole te i tamo dobiva redovita ažuriranja, no nešto kasnije u odnosu na PC verziju.

Razvojni studio Black Matter i izdavač Team17 prate situaciju i zadovoljno trljaju ruke. Shodno tome, svoju zahvalnost pokazali su najavom dolaska noći i nove mape. Noćno vrijeme oduvijek je bila želja brojnih igrača ovog naslova i sada će im se ista ostvariti. Navodno je bio problem implementirati noć pa će ono u nadolazećem ažuriranju raditi po principu niske razine svjetlosti. Uz sve to, na nekim mapama će se uz noć naći i magla da dodatno dočara atmosferu.

Razvojni studio također je odlučio riješiti problem mrklog mraka na mapama. Svaki tim (Nijemci, Rusi, Amerikanci) dobit će signalni pištolj koji će funkcionirati kao neka vrsta recona. To znači da kad igrač ispali signalnu raketu, ona će u zraku osvjetlili određeni dio mape u radijusu od 50 metara punih 30 sekundi kako bi na mapi bili vidljivi neprijatelji. Zasad je potvrđeno pet mapa koje sigurno dobivaju noćno vrijeme – Remagen, Foy, Kursk, Purple Heart Lane i Hurtgen Forest.

Upravo je prvospomenuti Remagen nova mapa u Hell Let Looseu. Riječ je o mapi čiji će fokus biti na ogromnom mostu koji istu dijeli na dva dijela. Iako se na prvi pogled čini da će situacija na bojištu biti vrlo nebalansirana, razvojni studio uvjerava da se to neće dogoditi. Amerikanci će tako imati izravan put prema mostu i moći će ratovati iz okolnih objekata, dok za Nijemce očekuju da se utabore na vrhu litica i strmina.

Kako je obećano pri punom izlasku igre, sav ovaj sadržaj besplatno će biti dostupan jednom kad za izlazak bude spreman. Kroz sljedeća dva tjedna očekuje se takozvano javno testiranje nove mape i noćnog vremena. Više informacija o tome kako i kada se prijaviti bit će poznato na službenom Hell Let Loose Discord serveru.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?