HCL.HR

Hitman 3 Freelancer dobio je datum izlaska

Zoran Žalac 05.10.2022.   •   2 komentara


Freelancer mod – veliko proširenje za Hitmana 3 – ipak neće biti spremno ove godine, no dobra je vijest da stiže odmah početkom 2023.

Hitman 3 će do kraja godine dobiti još jedno ažuriranje s nekoliko promjena i dodatnih sadržaja. Međutim, ove godine nećemo dobiti obećani Freelancer mod – za to ćemo ipak morati pričekati 2023. Preciznije rečeno, 26. 1. sljedeće godine, kad će Hitman 3 Freelancer zaživjeti kao besplatan dodatak za sve vlasnike Hitmana 3.

Za sada još uvijek nemamo konkretne detalje o Freelancer modu, znamo samo da je to single-player mod s rogue-like elementima. U tom modu igrači će imati svoju bazu, odnosno sigurnu kuću koju će moći sređivati. Freelancer će od igrača tražiti strateško planiranje, što vjerojatno znači kako će imati ograničenu funkcionalnost snimanja kako bi postojao balans između rizika i nagrade.

U prijevodu, Hitman će vjerojatno moći obavljati više misija u nizu, ali će nagrade za njih dobiti tek kad se vrati u bazu. Na igraču će stoga biti da odluči koliko želi riskirati za što veću nagradu.

Hitman 3 Freelancer uskoro će krenuti u zatvoreno testiranje na Steamu, a više detalja doznat ćemo 27. ovog mjeseca.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?