HCL.HR

Najćelaviji ubojica lašti pištolje za misiju u Coloradu

Petra Rukav 07.09.2016.   •   2 komentara


Krajem ovog mjeseca Agent 47 putuje za Colorado i potpisuje najzahtjevniji ugovor koji bi ga mogao stajati reputacije najboljeg i najdiskretnijeg ubojice.

hitman-colorado

Taman kad je naš ćelavi Agent 47 počeo uživati u tajlandskoj kuhinji stiže mu poziv da su njegove ubojite sposobnosti potrebne na američkom tlu, u državi Colorado. Njegovi ga poslodavci obavještavaju da će ovo biti jedna od najzahtjevnijih misija do sada.

Osim što će se ovoga puta čim nogom stupi na farme Colorada naći na neprijateljskom tlu, morat će riješiti duplo više meta nego prije. Sve Hitmanove buduće žrtve posjeduju različite setove vještina koje variraju od korištenja raznih kemijskih sredstava tijekom ispitivanja do eko-terorizma, što svakog od njih čini posebnom prijetnjom.

Peta epizoda, nazvana „Freedom Fighters“, sadržavat će 70 različitih izazova preko kojih ćete otključavati razne uređaje, oružja i druge stvari koje će Agentu 47 dobro poslužiti u sljedećim, pa i prijašnjim misijama. No ono što nas najviše veseli jest to da će ova epizoda imati veliki napredak u priči te da će „postaviti intrigantnu završnicu za igrače“.

Hoće li infiltracija na farme Colorada doista biti teža nego ona u Područje 51 saznat ćemo 27. 09. kada „Freedom Fighters“ izlazi za PC, PS4 i Xbox One. Ovo će ujedno biti završnica prve sezone, a ostaje za vidjeti hoće li IO Interactive nastaviti priču s novim sezonama ili pak potpuno novom igrom.

Komentari (2)

  • don5pro

    07.09.2016 - 18:34

    Ćelavi car 🙂

  • trulex

    07.09.2016 - 21:33

    Hitmene oplodi me.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?