HCL.HR

Hogwarts Legacy prikazao neoprostive kletve i mračnu stranu magije

Zoran Žalac 23.08.2022.   •   6 komentara


Uvod u crnu magiju Hogwarts Legacyja pružit će nam učenik Slytherina Sebastin Sallow te će nas naučiti neoprostivim kletvama.

Hogwarts Legacy obećava nam da ćemo svom čarobnjaku moći odrediti hoće li poštovati pravila ili će poći putem crne magije. A sada smo doznali i kako ćemo doći u doticaj s mračnom stranom čarobnjaštva. Naime, kao što prikazuje najnoviji traileru, u igri će postojati jedan učenik Slytherina, zvan Sebastian Sallow, s kojim ćemo se moći udružiti kako bi otkrili misterij njegovog obiteljskog stabla. Sallow prakticira neoprostive kletve te će se ponuditi da nekima nauči i samog igrača.

Vrijedi istaknuti kako će priča o Sebastianu Sallowu biti opcionalna, tj. da igra od igrača neće tražiti da se opredjeljuje za stranu unutar glavne priče.

Narudžbe za Hogwarts Legacy krenut će od ovoga četvrtka, 25. 8. pa su nam poznate i cijene. Igra će u izdanjima za PC, PlayStation 4 i Xbox One koštati 70 eura, dok će verzije za PlayStation 5 i Xbox Series koštati 80 eura. Nigdje se za sada ne spominje mogućnost besplatne nadogradnje sa starih konzola na nove, tako da će se i to vjerojatno plaćati.

Također je potvrđeno da će preorder Deluxe izdanja, koje će koštati 90 eura, donijeti mogućnost igranja igre tri dana prije izlaska, dakle najranije 7. 2. 2023. Standardni datum izlaska i dalje je 10. 2. 2023.

Komentari (6)

  • Triksterica

    24.08.2022 - 00:45

    Prema ovom imat cemo jedan zavrsetak i to na strani dobra zar ne? Nece postojat opcija da imamo zavrsetak u kojem se opredijelimo za stranu zla? Dammit, bas sam mislila jednom zavrsit kao zlica jednom kao dobrica. :/

    • DjokaBA

      @Triksterica, 24.08.2022 - 08:50

      Isto i ja..

    • Zoran Žalac

      @Triksterica, 24.08.2022 - 09:19

      Nisam 100% siguran, ali mi tako nekako zvuči iz onoga što su otkrili. Baš su naglasili kako će ovaj Slytherin storyline biti opcionalan, kao da se žele ograditi od toga da ti daju mogućnost bacanja kletvi.

    • Triksterica

      @Zoran Žalac, 24.08.2022 - 10:54

      Zbunjujuce je jer u prethodnom traileru, onom dugackom, govori se o tome da je moguce poci putem zla pa je odmah moguce dobivanje dojma da zbilja mozes zavrsit igru kao zao ili dobar lik. Sada je to svedeno samo na informaciju za storyline koji je opcionalan pa htio ne htio igru zavrsavas kao dobrica iako si bacao neoprostive kletve.
      Uglavnom, vidjet cemo al ne mogu rec da me trailer sam po sebi nije razocarao bar malo. Preorderat ce se jer jednom se zivi 🙂

  • Sentiel FH-016

    24.08.2022 - 08:06

    Mislim da ce bit neka mehanika mane za ove kletve… posto su OP sigurno se nece moci spamati…

  • Arthur

    24.08.2022 - 13:09

    Zašto imam osjećaj da će biti nešto u smislu ako se udružimo s Slytherinom da ćemo imati bolje resurse i pogodnosti u igri, ali da će se to našem liku obiti o glavu na kraju igre. Podsjeti me to na Bioshock 1 i little sisters sa adamom(ako se tako naziva, ne mogu se sjetiti jer sam davno igrao). Oni koji su igrali znaju na što mislim. Ali svakako igra me na prvu privukla i sigurno ću je igrati. Samo imam ps4 pa ne znam kakva će na njemu biti. Ako bude loša vjr ću čekati da uzmem ps5.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?