HCL.HR

Najavljeno je utrkivanje autićima – Hot Wheels Unleashed

Josip Klanfar 12.02.2021.   •   4 komentara


Mnogi od nas su se igrali s Hot Wheels autićima kada su bili djeca, a vjerojatno netko ima i zavidnu kolekciju. Kako stvari stoje, uskoro ćemo se igrati s njima i u virtualnom svijetu.

UPDATE: Hot Wheels Unleashed sada je i službeno najavljen. Utrkivanje autićima krenut će 30. 9. ove godine na PC, PlayStation, Xbox te Switch konzolama.

Izvorna vijest (12. 2.): “Moj autić je brži od tvog autića!” – bila je glavna fraza dok su se djeca igrala autićima, a možda će biti i ubuduće kad su u pitanju virtualni autići. Došlo je vrijeme da vidimo čiji je Hot Wheels autić brži, jer prema informacijama  kojima raspolažemo, ove godine dolazi nam igra Hot Wheels Unleashed.

Navodno je igra u Microsoftovoj trgovini dobila svoju stranicu prije vremena. Mnogi su brže-bolje uhvatili snimku zaslona, a na njoj vidimo da bi razvojni studio Hot Wheels Unleasheda trebao biti Milestone, ista ona ekipa zaslužna motociklističke igre poput RIDE 4, te MotoGP 20.

Prema navedenom opisu igre, možemo očekivati skupljanje popularnih autića iz Hot Wheels svijeta, utrkivanje protiv prijatelja u načinu s podijeljenim ekranom ili pak odmjeravanje snaga autića s 12 drugih igrača u online utrkama. Povrh toga, moći ćemo ostaviti unikatan trag u svijetu Hot Wheelsa jer će igra imati opciju gradnje i uređivanja trkaćih staza – onih  narančastih, znate ih sigurno.

Ako je vjerovati ovim informacijama, Hot Wheels Unleashed bismo trebali igrati 30. 9. 2021 godine, a osim što treba izaći za Xbox One i Series X/S, nadamo se da će izaći i za Playstation 4 i 5. Naravno, sve ovo treba uzeti s dozom rezerve, jer nitko još ništa nije službeno potvrdio, a ako dođe do nekih promjena, odmah ćemo vas obavijestiti.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • 312AE

    12.02.2021 - 15:23

    Joj, ja sam imal Hot Wheels stazu s tunelima i dva looping i dva ljubačasta Porsche. Koja je to velika kutija bila, kad sam ju dobil🥰

  • razer1234559

    12.02.2021 - 16:29

    Auuu sjećam se kada sam još kao klinac pičio Hot Wheels Turbo Racing na ps1 platformi, stalno sam ga igrao čovječe. Najviše sam volio tražiti Secret automobile po stazama pa tako da ih skupim sve i da prolazim igru sa novim automobilima.

  • Demon90

    12.02.2021 - 19:02

    Znaci nova trackmania samo microsoft edition

  • ukek

    13.02.2021 - 12:08

    Automatski me podsjeti na Hot Wheels Extreme Racing, doba ps1 remek djela 🏆

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?