HCL.HR

Hrvat dobio veliko priznanje u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 22.03.2020.   •   5 komentara   •   Esport


Ubisoftov naslov nedavno je ušao u svoju petu godinu postojanja, stoga je bilo vrijeme da se nagrade učinci pojedinaca u onoj prethodnoj.

Vrlo popularna stranica koja prenosi vijesti iz Rainbow Six Siege esport scene SiegeGG prije nekoliko je dana odala priznanja najboljim osobama i trenucima prošle godine u spomenutoj igri. Bilo je tu svega – od najboljih igrača do najboljeg meča. Ipak, ono što nas najviše zanima jest rubrika Play of the Year.

Najbolji trenutak na kompetitivnoj sceni u R6 Siegeu prošle godine pripao je Leonu neLu Pesiću. To se dogodilo na završnici desete sezone Pro lige u japanskom Tokonameu. Riječanin je igrao za svoj tim Natus Vincere, kada je u prvom meču dana sam uspio izaći kao pobjednik iz 1v4 situacije. NeLo i njegova ekipa su taj meč pobijedili 2-1 rezultatom.

Ukrajinska organizacija je na krilima neLa stigla do finala u kojem je svladala protivničku momčad i okrunila se titulom prvaka. Mnogi su ih nakon toga predviđali kao glavne favorite za osvajanje najprestižnijeg Rainbow Six Siege natjecanja – Six Invitational 2020. Međutim, to se nije dogodilo jer su ispali već u grupnoj fazi turnira.

NeLo je inače vrlo poznata faca na domaćoj esport sceni. Sudjelovao je na brojnim turnirima u League of Legendsu i Overwatchu. U potonjoj igri je čak nastupao za hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Vjerujemo kako mu je ovo priznanje samo dodatni motiv za daljnji napredak.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Saren

    22.03.2020 - 17:06

    Svaka cast 🙂

  • vlatko2003

    22.03.2020 - 20:09

    da,svaka cast

  • VelvetOverlap

    22.03.2020 - 20:35

    toooooooooo neLooo

  • Virty

    22.03.2020 - 22:35

    Bravo lave!

  • Terox

    23.03.2020 - 00:33

    Twitch chat je poludio nakon tog playa. Svaka čast našem “morskom psu”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?