HCL.HR

Rainbow Six Siege dobio novi arkadni mod

Lovro Maroševac 20.03.2020.   •   4 komentara


Ovaj limitirani događaj bit će omogućen svim igračima koji u igru uskoče u datom razdoblju.

Ubisoft je na nedavno završenom Six Invitationalu 2020, najvećem Rainbow Six Siege natjecanju, obećao igračima da će u igru početi ubacivati neke arkadne modove. Dio je to plana kojim bi se svi korisnici R6 Siegea mogli opustiti nakon kompetitivnijih mečeva. Tada je obećano da će ih kroz godinu izaći nekoliko, ali samo tijekom vikenda.

Rainbow Six Siege danas je dobio novi mod. Riječ je o Golden Gunu u kojem se igra 5v5 na prerađenoj mapi Oregon. Svatko dobiva pištolj koji unutar šaržera ima samo jedan metak. Posebnost ovoga je što igrač odmah ubija protivnika, bez obzira je li ga pogodio u ruku, nogu ili glavu. Ipak, i dalje će se moći koristiti noževi te posebne vještine dostupnih operativaca. Zašto dostupnih? Vrlo jednostavno – neki su morali biti izbačeni zato što bi unosili disbalans u samu igru.

Golden Gun u funkciji će biti do 23. ovog mjeseca. Osim zabave u vidu gameplayja, svatko će moći kupiti zlatnu boju za pištolj D-50. Iz Ubisofta kažu da s nestrpljenjem očekuju reakcije igrača kako bi vidjeli vrijedi li ubacivati ovakve modove ili će se morati odlučiti za neke druge.

Komentari (4)

  • Terox

    20.03.2020 - 13:09

    Da bar daju da se skin zadrži preko nekog challange-a. Game mode je skroz ok, ali brzo dosadi jer nema više tu neke taktike kao u originalnoj igri.

    • Saren

      @Terox, 20.03.2020 - 13:10

      Skin mozes kupit za D50 u shopu, kostat ce te 12500 Renowna ili 350-360 R6 bodova, mozes ga unlockati kad pozelis 🙂

    • Mogvaj

      @Saren, 24.03.2020 - 15:31

      Ja ga uzeo i tek se onda sjetio da imam samo Blackbearda kojeg ni ne koristim a kamoli secondary njegov. 12500 rewnona bacio u smece

  • Agent

    20.03.2020 - 13:22

    game mod je dobar,ali odigrao sam valjda 5 gejmova i svaki gejm netko puca svog teammatea namjerno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?