HCL.HR

Hrvatska horor igra Saint Kotar pronašla izdavača

Zoran Žalac 07.07.2021.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Domaći studio Red Martyr Entertainment pronašao je izdavača za svoju psihološku horor igru Saint Kotar u nizozemskom Soedescu.

Dobre vijesti stižu iz hrvatskog tima Red Martyr Entertainment. Psihološka horor avantura Saint Kotar bliži se izlasku te je pronašla tvrtku koja će ju promovirati i distribuirati. Bit će to nizozemski studio SOEDESCO, u čijem se katalogu već nalazi nekoliko horor naslova kao što su Remothered, Among the Sleep, i druge.

“Drago nam je što smo se udružili sa SOEDESCO-om radi izdavanja našeg prvog naslova: Saint Kotar. Radimo na ovoj igri već dvije i pol godine te smo sigurni da je SOEDESCO savršen partner koji nam je potreban da podržimo njegov rast u nešto zaista posebno. Zajedno ćemo raditi kako bi igra vrlo brzo ugledala svijetlo dana na računalima i konzolama.” – izjavio je redatelj Saint Kotara, Marko Tominić.

Kao datum izlaska još uvijek stoji 2021. godina, a ekipa spominje izlazak nekad tijekom osmog mjeseca. Igra je nedavno ušla u alpha fazu. To znači da je igriva od početka do kraja, finalizirano je sučelje, glazba je snimljena i ekipi još ostaje poraditi na likovima i ubaciti sporedne zadatke.

Na Steamu još uvijek možete isprobati demo verziju igre pod nazivom Saint Kotar: Yellow Mask.

Komentari (2)

  • Strange Man

    07.07.2021 - 14:42

    Atmosfera djeluje brutalno. Iskreno veselim se ovome i treba podržati naše i susjede također. Kako bi rekli na nekim reklamama kupujmo domaće. 🙂

  • Demon90

    08.07.2021 - 10:17

    Drago mi je vidjeti da ima onih kojima se demo svidio, meni je osobno bio toliko dosadan da ga nisam ni završio.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?