HCL.HR

U igri Two Point Campus gradit ćemo savršeni fakultet

Zoran Žalac 11.06.2021.   •   3 komentara


Microsoft Store ponovno je upropastio iznenađenje još jednog izdavača. Pojavili su se materijali i informacije o nadolazećoj igri Two Point Campus.

UPDATE: Two Point Campus je sada i službeno najavljen. Potvrđeno je da ćemo fakultet iz snova graditi iznutra i izvana. Studenti će moći pohađati neobične kolegije poput viteške poduke ili eksperimentalne gastronomije. Drugim riječima, igra će biti podjednako humoristična kao i njezin prethodnik – Two Point Hospital.

U razvoju je za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S te Nintendo Switch, a izlazak je predviđen nekad tijekom 2022. godine.

Izvorna vijest (31. 5.): Nakon što su više nego uspješno oživjeli prastari Theme Hospital kroz igru Two Point Hospital, SEGA i razvojni tim Two Point planiraju pokoriti još jedan tematski segment menadžerskih igara. Na Microsoftovoj se trgovini igara “slučajno” pojavio Two Point Campus – naslov koji nam obećava izgradnju i posao održavanja akademske ustanove.

Dakle, u Two Point Campusu moći ćemo stvoriti svoj fakultet iz snova, osluškivati potrebe studenata, angažirati odgovarajuće osoblje i tome slično. Baš kao i u slučaju Two Point Hospitala, ne očekujte ovdje ozbiljnu menadžersku igru. Two Point Campus također će biti ispunjen humorom pa očekujte neke nekonvencionalne metode podučavanja i organiziranje ludih studentskih proslava koje uključuju… viteške turnire? Valjda da se ne vidi kako cugaju ispod oklopa. I da, u kantini će se raditi gigantska pizza – omiljeno jelo svakog studenta.

Komentari (3)

  • Darcoolio

    31.05.2021 - 13:43

    Ako bude upola kao Hospital biće odlično.

  • DjokaBA

    31.05.2021 - 14:19

    Oo jedva cekam.

  • Darac83

    11.06.2021 - 22:21

    Level 3, very hard, misija: raščisti red ispred referade pred kraj ispitnih rokova na prosječnom hrvatskom fakultetu 2000-ih godina… 😂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?