HCL.HR

Iz Call of Dutyja povučen samostrel koji se pojavio prije vremena, igrači nisu sretni

Zoran Žalac 20.03.2021.   •   2 komentara


Prekjučer se u Call of Duty: Warzone i BLOPS Cold War pojavilo novo oružje zvano R1 Shadowhunter. Igrači su ga kupili, a onda ga je Activision uklonio.

Prošlog se četvrtka u aktualnim Call of Duty igrama pojavilo novo oružje – samostrel zvan R1 Shadowhunter. Ništa čudno osim što su igrači za njega doznali bez ikakve službene najave. U Warzoneu su ga mogli kupiti, ali ne i koristiti, no u Black Ops Cold Waru mogli su u ruke uzeti dotično oružje. Štoviše, otkriveno je da se R1 Shadowhunter samostrel može otključati osvajanjem tri medalje za eliminacije jednim hicem unutar 15 mečeva.

Neki su igrači stoga pohitali i marljivo igrali kako bi osvojili samostrel. No, kako je oružje došlo, tako je i otišlo. Iz Activisiona su poručili kako je R1 Shadowhunter neplanirano objavljen prije vremena te su ga oduzeli svim igračima koji su ga u periodu kratke dostupnosti kupili ili osvojili. Oni koji su ga kupili dobit će povrat novca, a oni koji su utrošili vrijeme da bi osvojili ovo oružje – valjda su se pritom zabavili jer im je to jedina utjeha.

Igrači Black Ops Cold Wara brzo su izrazili negodovanje zbog Activisionovog poteza. Tvrde kako je greška na njima što su oružje lansirali prijevremeno i da ne bi trebali kažnjavati igrače zbog svoje šlampavosti. Tvrde kako su osvojeno oružje igračima mogli ukloniti privremeno te ga vratiti kad bude službeno ubačeno u igru, umjesto da ga neki moraju osvajati po drugi put.

Komentari (2)

  • brus

    20.03.2021 - 14:33

    Debilana, ja ga otključao a nisam ga mogao koristiti. Sad mi je jasno da nisam lud već njihova greška.

  • Gastarbajter

    20.03.2021 - 15:09

    a sta je sa onim CX9 smg? ocel to noci u warzone, znal li neko?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?