HCL.HR

Just Cause 3 napokon dobio multiplayer

Zoran Žalac 09.01.2017.   •   4 komentara


Nakon što je protekli mjesec proveo u beta testu, mod koji u Just Cause 3 ubacuje multiplayer od sada je dostupan za preuzimanje svim vlasnicima igre u PC verziji.

Just Cause 3 MP mod

Razvojni tim Avalanche Studios može biti zahvalan svojoj bazi fanova koji im nadopunjuju igre umjesto da to oni sami rade. Takav je to slučaj bio s Just Cause 2 koji je zahvaljujući modding zajednici dobio vrlo zanimljiv i vrlo popularan multiplayer mod, a povijest se ponavlja i s trećim dijelom serijala.

Premda je Avalanche teoretski mogao ubaciti multiplayer u trojku vidjevši kako je dobro funkcionirao u dvojci, opet su taj posao prepustili fanovima. Godinu dana nakon izlaska igre podrška za multiplayer je dovršena te spremna za preuzimanje. Mod zvan JC3:MP omogućuje igranje do 100 igrača po serveru, a osim izazivanja kaosa po mapi donosi i različite oblike PvP natjecanja kao što su utrke i deatchmatchevi. Dakako, sve se to odnosi samo na PC verziju igre.

Da na kraju ipak ne bi ispalo kako je Avalanche totalno nezahvalan za ovakvu podršku, vrijedi naglasiti da je glavni voditelj razvoja JC2:MP moda prošle godine dobio posao upravo u tom švedskom studiju. Uz malo sreće moguće je i da netko od ekipe koja je radila na ovom projektu također dobije angažman u Avalancheu.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • GTA222

    09.01.2017 - 15:35

    A sad mi valja ponovo JC3 skinut 😀

  • Sackboy

    09.01.2017 - 23:31

    Znači trebalo im je više od godine dana da srede igru 😀 Sada igra košta onoliko koliko i vrijedi 13€ 🙂

    • robexxx

      @Sackboy, 11.01.2017 - 12:40

      upitno je vrijedi li i 13e..

  • Vit0_Vidovic

    10.01.2017 - 15:38

    Znate hoće li mozda biti i na Ps ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?