HCL.HR

Knockout City brzo raste, do sad ga je isprobalo pet milijuna igrača

Zoran Žalac 04.06.2021.   •   2 komentara


Nova multiplayer igra Electronic Artsa nastavlja s dobrim rezultatom. U dva tjedna od izlaska, Knockout City zaigralo je više od pet milijuna igrača.

Koliko je luda ova 2021. godina najbolje dočarava činjenica da je Electronic Arts, od svih tvrtki, lansirao dvije igre koje su među najbolje ocijenjenima. It Takes Two je još uvijek najbolje ocijenjena nova igra iz 2021., a kao pravi hit pokazao se multiplayer naslov Knockout City. Isti ima nešto niži prosjek ocjena (80), ali je stekao simpatije publike.

U prvih 10 dana, dok je igra bila privremeno besplatna, ovaj futuristički graničar privukao je više od dva milijuna igrača. Očito su ti igrači preporučili igru svojim prijateljima jer je u zadnja četiri dana igru isprobalo još tri milijuna igrača, pohvalili su se iz Electronic Artsa. Do sada su igrači napravili više od pola milijarde eliminacija u igri, a kolektivno su potrošili milijune sati na igru, otkriveno je na službenom blogu.

E sad, pitanje je koliko je igrača nastavilo igrati igru nakon isprobavanja, tj. koliko ih je ostalo aktivno. To će se vjerojatno vidjeti za nekoliko mjeseci, ali ako je suditi po startu – prognoze mogu biti optimistične. Uostalom, igra i dalje ima fleksibilnost da ju se može igrati besplatno do 25. levela, zatim nastaviti igrati preko pretplate (minimalno 30 kuna mjesečno) ili kupiti po cijeni od 20 eura.

Komentari (2)

  • Josip Klanfar

    04.06.2021 - 17:18

    Da, baš me zanimaju rezultati koliko je aktivnih igrqča koji imaju 25+ street rank.
    Sve u svemu, da mi je netko početkom godine rekao da će Electronic Arts imati do sada dvije ozbiljno dobre igre – prestao bi se družiti s tom osobom

    • tryon

      @Josip Klanfar, 04.06.2021 - 22:34

      ne znam, vec par godina ea izbacuje dobre igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?