HCL.HR

Kraljica Voida stiže u League of Legends

Matej Brus 25.05.2022.   •   0 komentara


League of Legends već dugo nije dobio novog lika iz Void regije, a Bel’Veth je tu da to promijeni. Evo što donosi to monstruozno stvorenje.

League of Legends dobiva novog šampiona i nemojte da vas njena lažna glava zavara. Ispod nje krije se monstruozno stvorenje Bel’Veth, koje je tu da uništi Runeterru i ponovo ju izgradi na svoju sliku. Bel’Veth je assassin s hrpom alata koji bi ju učinili i dobrim fighterom, a njezina primarna uloga bit će jungle.

Njezina pasivna moć povećava joj brzinu iduća dva napada. Pored toga, pasivna moć joj uklanja ograničenje brzine napada od 2,5, a za svako veliko čudovište u džungli ili šampion kojeg ubije trajno joj povećava brzinu napada.

Bel’Vethin Q napad omogućuje joj da skoči u smjeru koji želi, nanoseći štetu svim protivnicima kroz koje prođe. Svaki smjer ima zasebni cooldown, tako da ga može iskoristiti četiri puta prije nego što u potpunosti ode na pauzu.

Kada iskoristi svoj W napad, Bel’Veth udara repom u pod ispred sebe, bacajući sve pogođene protivnike u zrak. Ako rep udari protivničkog šampiona, smanji se cooldown Q napada.

Bel’Vethin E napad priziva oluju oko nje, pritom smanjujući štetu koju prima. Tijekom oluje Bel’Veth napada protivnika s najmanje energije unutar oluje, a što je energija niža, to je šteta veća.

I na kraju, njena ultimativna moć ju na određeni period pretvara u njezin stvarni oblik, a transformacija uzrokuje da Bel’Veth eksplodira i nanese štetu svim protivnicima oko sebe. Za vrijeme stvarnog oblika Bel’Veth ima povećanu brzinu napada, kretanja i maksimalnu energiju, a minioni koji umru pored nje pretvore se u mala void stvorenja te napadaju lane u kojem su nastali.

Bel’Veth je prvi nehumanoidni šampion u jako dugo vremena, no hoće li biti uspješna ili ne otkrit ćemo kada stigne u 8. 6. ove godine.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?