HCL.HR

Ljubimci stižu u No Man’s Sky, bit će trgovine jajima

Zoran Žalac 17.02.2021.   •   2 komentara


Igrači No Man’s Skyja moći će se baviti uzgojem divljih bića koja će ih pratiti tijekom njihovih avantura po svemiru.

No Man’s Sky je unazad godinu-dvije MMO igra po potrebi, a svaka MMO igra kad tad dobije svoje mountove ili petove. Da se izrazim kulturnim hrvatskim jezikom, ljubimci u pratnji česta su pojava u takvim igrama pa je razvojni tim Hello Games iste odlučio dodati i u No Man’s Sky kroz besplatnu nadogradnju zvanu Companions.

Ukratko, od danas u NMS-u možete steći prijatelja u nekom čudnom vanzemaljsko biću. Jednom kad se isti poveže s vama, pratit će vas u dobru i u zlu, a možete ga prizvati u bilo kojem trenutku, na bilo kojoj lokaciji. Vaš ljubimac je praktički kao Tamagotchi pa svoj odnos s njime možete produbiti hranjenjem i ostalim aktivnostima.

Posjedovanje ljubimca vrlo je korisno za igrača jer stvorenje može skenirati resurse, osvjetljivati teritorij, loviti druga bića i locirati zgrade u daljini, između ostaloga. Dakako, ljubimca možete sređivati po izgledu, a možete se baviti i uzgojem istih jer ljubimac o kojemu se dobro brinete leže jaja koja potom inkubirate dok ne postanu druga živa bića.

Igrač može posjedovati do šest različitih bića istovremeno, s tim da jedno biće vodi sa sobom. Ljubimce se može preimenovati, ali i napustiti ako vam nisu korisni. Postojat će također i trgovanje jajima pa na uzgoju ljubimaca možete i zaraditi.

Komentari (2)

  • cutiexxx

    17.02.2021 - 19:32

    Apsolutno prekrasna igra. Prije sam znala gubiti sate i sate na isteaživanje i upravljanje mojom flotom fregata. Kad kupim ps5, onda ću opet početi igrati 🙂

  • Wolf359

    17.02.2021 - 23:59

    uvode sve živo samo ne ono što bi vjerujem mnogi od igrača htjeli a to je da možemo uređivati naše brodove barem po boji ako ništa drugo (ne mislim na kapitalne brodove) več na one male

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?