HCL.HR

Metro Exodus: Complete Edition dolazi na PS5 i XSX/S sljedećeg mjeseca

Zoran Žalac 07.05.2021.   •   5 komentara


Posebno izdanje Metro Exodusa za devetu generaciju konzola bit će dostupno od sredine šestog mjeseca 2021. godine, objavio je razvojni tim 4A Games.

Od danas je na PC platformi dostupna poboljšana verzija igre Metro Exodus koja donosi još napredniju grafiku. Premda je Metro Exodus lijepa igra i na konzolama, uskoro stiže nadogradnja i za te verzije. Razvojni tim 4A Games najavio je kako će post-apokaliptična avantura Artyoma i njegove ekipe Spartanaca dobiti ultimativno izdanje za PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzole od 18. 6. ove godine.

Baš kao i u slučaju Enhanced verzije za PC, sva poboljšanja bit će besplatna svim vlasnicima igre. To jest, ako imate verzije za Xbox One ili PlayStation 4, moći ćete ih bez ikakve naknade nadograditi na verzije za Xbox Series X/S ili PlayStation 5.

Oni koji pak nemaju igru na konzolama, moći će ju kupiti kao kompletno izdanje (u fizičkom i digitalnom obliku) koje osim glavne kampanje sadrži još i dva proširenja: The Two Colonels i Sam’s Story. 

Komentari (5)

  • kebbab

    07.05.2021 - 09:12

    Odlicno, imam Aurora Edition. Kutija fino krasi policu. 😆

  • Strange Man

    07.05.2021 - 09:13

    Brutalno. Ajmo PC igrači kakvi su dojmovi, znam da ima onih koji od ranih jutarnjih sati već igraju. 🙂

  • pleto

    07.05.2021 - 09:31

    To se čeka, počeo igru odavno i stao jer nisam imao vremena za igranje, a onda sam čuo za ovu nadogradnju pa nisam opet htjeo nastavit. U međuvremenu prešao prvi i pola drugog jer ih nisam imao priliku odigrat prije iako ih posjedujem 100 godina. I mogu reći da je greška što nisam prije pronašao vremena da odigram ova prva dva djela. Obje vuku na “još ću samo malo pa onda gasim” što je rijetkost u posljednje vrijeme, makar kod mene.

    • Frog

      @pleto, 07.05.2021 - 09:53

      I ja sam isto nedavno odigrao prvi i drugi dio. Meni bolji od exodusa.

  • tylerogg

    07.05.2021 - 21:57

    Odlicna igrica ne zalim novac.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?