HCL.HR

Moći ćete besplatno nastaviti igrati graničara u igri Knockout City, do određenog levela

Josip Klanfar 31.05.2021.   •   0 komentara


Prije desetak dana je izašao novi naslov Knockout City koji je preuzet više od dva milijuna puta jer je igra bila prvih deset dana besplatna. I dalje će biti besplatna, ali naravno da postoji kvaka.

Ako ste fan igre graničara, onda vjerojatno znate da je Electronic Arts izbacio jednu takvu igru prije desetak dana, naziva Knockout City. Pri samom izlasku je igra bila besplatna svima koji ju preuzmu s punim sadržajem, bez ograničenja, ali na deset dana od izlaska. Taj je period sada prošao, no izgleda da se nešto promijenilo u politici igre pa su vlasnici odlučili da bi i nakon takozvanog „Block Party“ događaja igra i dalje trebala biti besplatna, ali samo novim igračima, do Street Ranka 25.

U prijevodu, street rank je ništa drugo doli iskustvo koje skupljate igranjem igre, više iskustva znači veći level. Ako me pitate koliko je u praksi vremenski potrebno da dostignete 25 lvl street ranka – ovisi vam o više parametara. Najbitnije je koliko pobjeđujete ili gubite, jer vam je XP duplo veći ako pobjeđujete, zatim ovisi i dali rješavate zadatke koje je igra za vas pripremila, a nerijetko je nagrada 1000XP bodova ili cijeli jedan level u street ranku.

Sve u svemu i ovo je pomak na bolje, jer bi prava šteta bila da igra propadne jer nije besplatna, dok su njoj slične upravo free to play naslovi. Ako vas više zanima o igri, vani je naša recenzija pa pogledajte detaljnu analizu, a ako ste više vizualni tip, nedavno smo imali i video komentar igre.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?