HCL.HR

Modern Warfare 2 vodi nas u Singapur, navodno

Zoran Žalac 29.04.2022.   •   3 komentara


U otkrivanju logotipa za Call of Duty: Modern Warfare 2 pojavile su se koordinate koje upućuju da će se jedan dio igre odvijati u Singapuru.

Jučer je predstavljen logotip za ovogodišnji Call of Duty: Modern Warfare 2. Točnije rečeno, Modern Warfare II – jer je MW2 igra iz 2009., a MWII je nešto sasvim drugo. Ali budimo realni – kako god mu pisali ime, to je i dalje Modern Warfare DVA.

Uglavnom, predstavljanje logotipa odrađeno je kroz kratku animaciju na kojoj se u jednom trenutku pojavljuju određeni brojevi u obliku koordinata.  Kad ih se upiše, koordinate upućuju na azijsku državu Singapur. Poznavatelji Call of Duty serijala sjetit će se da se Singapur već spominjao u više Black Ops igara. No, Black Ops je uvijek bio odvojen od Modern Warfarea, pa će biti interesantno vidjeti ima li tu kakve poveznice ili je posrijedi puka slučajnost.

U kratkom predstavljanju logotipa također je vidljiva i oznaka tima Task Force 141, kojoj pripadaju najpoznatiji likovi Call of Dutyja: Price, Soap, Gaz i Ghost. Ranije smo već dobili naznaku da bi Ghost mogao biti jedan od centralnih likova u igri.

Komentari (3)

  • MaryPoppins

    29.04.2022 - 11:11

    Vidim da su vratili onu boju iz 2009. Sviđa mi se.

  • SilverMelior

    29.04.2022 - 21:51

    Nadam se da ce Makarov,Zakhaev, Al-Asad…biti negativci.

  • Gorhton

    01.05.2022 - 10:51

    Jedva cekam

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?