HCL.HR

Najavljen je F1 2021, donosi mod s pričom zvan Braking Point

Zoran Žalac 15.04.2021.   •   3 komentara


Electronic Arts i Codemasters najavili su novo izdanje licencirane Formula 1 igre, potvrdivši većinu glasina o novitetima koji nas čekaju ove godine.

Ako ste slučajno zaboravili, danas je stigao podsjetnik – Formula 1 je od ove godine u rukama Electronic Artsa i prva igra njihovog braka s tvrtkom Codemasters bit će F1 2021 koji stiže 16. 7. na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One te Series X/S.

Većina glasina koje ste možda čuli o F1 2021 na kraju je bila istinita. Dakle, Formula 1 dobiva svoj prvi mod s pričom, zvan Braking Point. U njemu ćemo pratiti vozača koji se probija iz ranga Formule 2 do svijeta Formule 1, a iskusit ćemo uspone i padove na samom trkalištu, ali i izvan njega. Više detalja o Braking Point modu bit će otkriveno u nadolazećim tjednima.

Druga značajna novina vezana je uz ono što su fanovi Formule 1 tražili godinama – mogućnost igranja karijere u dvoje. Karijera će se od sada moći igrati s prijateljima kooperativno ili natjecateljski, a svaki igrač sam će odlučivati o svojim postavkama za asistencije prilikom vožnje.

Nova će biti i opcija Real-Season Starta za igrače koji žele započeti sezonu s aktualnim, stvarnim poretkom u Formuli 1. Doduše, kako je sezona već u tijeku, igrači će pomoću Real-Season starta moći odvoziti preostalih 14 utrka.

Bit će ovo prva Formula 1 igra za PlayStation 5 i Xbox Series X/S, a next-gen iskustvo bit će preneseno i na PC verziji. Očekuju nas brža učitavanja i bolja vizualna prezentacija, a dobra je vijest da će kupci PS4 i XBO verzija igre imati pravo na besplatnu nadogradnju na PS5 i XSX/S verziju igre.

Komentari (3)

  • NikolaR

    15.04.2021 - 17:47

    Sve skoro isto kao i prosle godine sve su dodali osim onoga sto ljudi traze:

    Legendarne staze kao Turska, Nurburgring itd
    VR podrska
    Cross play
    Laser skenirane staze ove su trash u igri i nemaju veze sa stvarnim zivotom
    Popravka online servera ko je igrao online taj zna zasto.

  • NikolaR

    15.04.2021 - 17:50

    I da zaboravio sam neki sistem anticit sistema je potreban igri kao neki sistem banovanja toxic igraca koji udju u igru i jedini cilj im je da ti uniste volju za igru.

  • Lovro Maroševac

    15.04.2021 - 21:42

    Najbitnija stvar iz svega – Devon Butler se vraća!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?