HCL.HR

Najavljen je Torchlight 3 i neće biti besplatan

Zoran Žalac 27.01.2020.   •   5 komentara


Torchlight Frontiers, naslov koji je najavljen još 2018. više ne postoji pod tim nazivom nego se sada zove Torchlight 3.

Prije nego smo dočekali najave Diabla 4 i Path of Exile 2, u 2018. je još bio najavljen Torchlight Frontiers. Taj se naslov trebao malo odmaknuti od formule prethodnih igara svog serijala te ponuditi jedan online svijet koji je dinamički generiran i kojega igrači međusobno dijele. Međutim, od toga na kraju ipak neće biti ništa. Dobro, to je malo pogrešno reći – bit će nešto, a to nešto zvat će se Torchlight 3.

Osim što je Torchlight Frontiers promijenio naziv u Torchlight 3, iz razvojnog tima Arc Games poručili su kako će igra biti premium naslov, što znači da neće biti free-to-play formata kako je bilo planirano. No, kažu da je dobra stvar kod toga što će igrači sami moći birati kako žele igrati igru, što uključuje i igranje u offline modu. 

Nadaju se kako će se igra ovime približiti korijenju prethodnih igara te da će biti pravi nastavak kakvoga fanovi očekuju. U tu svrhu iz plana su izbačene mikrotransakcije, a igra će se prodavati na Steamu. Torchlight 3 također će imati strukturu aktova kao i prethodne igre, većina zona samog svijeta bit će privatna po defaultu, a uklonjen je i horizontalni format progresije u korist provjerenog sustava iz originalnih Torchlight igara.

Na kraju, odlučeno je kako će se igra prvo razvijati kroz PC verziju koja će u early access fazu doći tijekom 2020. godine, dok će verzije za konzole uslijediti kasnije.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Lovac

    27.01.2020 - 21:40

    Opaca, dobre vijesti, mogao bih podržati taj early access.

  • Stjepan Fikter

    27.01.2020 - 22:15

    Totalno može.

  • Saren

    27.01.2020 - 22:27

    Kao netko tko je uzivao u prva dva Torchlighta imam neka ocekivanja i od ovog naslova, samo se nadam da ga nece upropastiti s obzirom tko stoji iza njega tj. izadavac. Vidjet cemo kad se pojavi vise vjesti 🙂

  • MoGaming

    28.01.2020 - 19:15

    Zar je moguće da neke kompanije dodju pameti.

  • eAdmir

    28.01.2020 - 20:23

    odlican RPG .. sve preporuke ko nije igrao i 1 i 2 da odigra .. ja sam nekoliko puta presao i bas mi je drago da izlazi novi nastavak, a bio sam i u beti probao sve pohvale

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?