HCL.HR

Iz vedra neba stigla je najava za Torchligh Frontiers

Stjepan Fikter 10.08.2018.   •   3 komentara


Torchlight serijal je potpuno neočekivano oživio nastavkom koji nas vodi prema dijeljenim svjetovima kako bismo još jednom sjeckali protivnike i skupljali opremu.

Za sve ljubitelje ARPG igara stiglo je ugodno iznenađenje iz tvrtke Perfect World. Nakon što je taj izdavač prije devet mjeseci zatvorio Runic Games, studio koji je i napravio Torchlight naslove, nitko se nije nadao kako bismo mogli dobiti novi nastavak u tom simpatičnom serijalu. Ipak, bili smo u krivu je je najavljen Torchligh Frontiers koji nas iduće godine odvodi u još jednu avanturu sjeckanja šarolikih protivnika na PC, XBOX i PS4 platformama.

Za ovaj naslov zaslužan je studio Echtra Games u kojemu se nalazi dio bivših djelatnika sada ugašenog Runic Gamesa, što je pomalo čudno, ali i ohrabrujuće u isto vrijeme. Službeni opis igre kaže: “Torchlight Frontiers spaja srce nagrađivanog Torchlight serijala s mogućnošću da još jednom otjeramo rastuće zlo kroz dijeljeni, stalni i dinamičko generirani svijet. Udružite se s prijateljima i drugim igračima ili se sami zaputite – izbor je vaš.”

Možemo samo nagađati što će to točno značiti za sve avanturiste, ali baš kao što niti trailer s kojim je najavljena igra nije puno otkrio, tako ni službeni opis ne govori ništa konkretno. Nadamo se kako će uskoro biti dostupno više informacija jer nam Gamescom sajam uskoro otvara vrata, a Pax West je krajem mjeseca.

Komentari (3)

  • MoGaming

    10.08.2018 - 12:16

    Uljepša mi dan ovo 😀

  • phoda

    10.08.2018 - 15:16

    Ma toooooo. Kako sam skuzio ovo ce bit mmo

  • Shepy1999

    10.08.2018 - 18:01

    Ima bolji lip sync od AC: Originsa/Odysseya.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?