HCL.HR

Najavljena je četvrta sezona za PUBG, igra dobiva priču

Zoran Žalac 17.07.2019.   •   6 komentara


PUBG je dobio interesantan trailer kojim se najavljuje dolazak četvrte sezone i velike promjene na originalnoj mapi, Erangel.

PlayerUnknown’s Battlegrounds možda nije igra kojoj treba priča, ali njezini tvorci definitivno rade na tome. Potvrđuje to i upravo lansirani trailer za četvrtu sezonu koji nam otkriva kako je uopće došlo do natjecanja na originalnoj mapi, Erangelu.

Prema onome što nam sugerira donji video, organizator battle royalea zapravo je osoba koja je preživjela bombardiranje Erangela 1965. godine. Vodi li to otkriće nekamo ili je to samo pokušaj dodavanja fiktivne povijesti u PUBG, vidjet ćemo od 24. 7. na PC-u te kasnije ovoga ljeta na konzolama.

Sigurna stvar za koju znamo da dolazi u četvrtoj sezoni PUBG-a jest Erangel 2.0 iliti najveća vizualna nadogradnja izvorne mape otkako se PUBG pojavio. To uključuje nove zgrade, realističniju vegetaciju itd. Osim redizajna te mape očekuje se i uvođenje mogućnosti hvatanja za rubove, tako da npr. možete skočiti s jednog objekta te se uhvatiti na drugi.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Bipsy

    17.07.2019 - 10:46

    Prekasno su se sjetili, prosla baka s kolacima.

    • Danijel_01

      @Bipsy, 17.07.2019 - 11:52

      Mozda jeste sad kasno za pricu, al svakako igri ne gine popularnost.

  • Narco

    17.07.2019 - 13:00

    Ledge grab je već ubačen.

  • TypicalHog

    17.07.2019 - 15:03

    Nepotrebno IMO.

  • Karcinom

    17.07.2019 - 23:23

    Najbolja igra ikada

  • michaisn

    18.07.2019 - 01:35

    Sta bih dao da je Epic Games kupio ovu igru i studio, samo da ih sredi. Nedostatak iskustva i vjerovatno radnika u Blue Hole-u se pokazao kada je igra bila na vrhuncu nikad gore nije radila, FPS dropovi, ubagovani zvuk, dodavanje kljuceva i zakljucanih kutija je bio totalno lukav potez, eventi koji bukvalno ne daju nista sa 100 igraca na jednom pretrpanom mjestu gdje svako ima 20FPS je bilo totalno nepromisljeno. Nedavno su dodavali par misija za skinove sto im je bilo prvo normalno iako neke misije nisu imale smisla ali bili su na pravom putu. Igri definitino fali jos takvih stvari, eventi i misije koji nagradjuju igrace sa skinovima ili nesto slicno, optimizacija FPS-a na svim mapama i poliranje zvuka je obavezno. Vjerovatno je ovo kompleksnije nego sto izgleda ali ako multimilionska kompanija ne moze te osnovne stvari da sredi…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?