HCL.HR

Najavljena je roguelike ekspanzija za Superhot

Petra Rukav 06.12.2017.   •   1 komentara


Superhot: Mind Control Delete, zasebna ekspanzija za istoimenu pucačinu iz 2016. gdje vrijeme teče samo kada ste u pokretu, uskoro stiže na Steam Early Access.

roguelike ekspanzija za Superhot

Superhot: Mind Control Delete je samostalna ekspanzija koja ne traži da posjedujete originalnu igru iz 2016. godine mada će slijediti istu mehaniku, ali s dodatkom roguelike elemenata. Leveli i izazovi bit će proceduralno generirani, a naslov ćete moći doživjeti kroz nekoliko različitih likova iliti umova (tzv. MINDS). Svaki od njih posjeduje jedinstvene sposobnosti koje možete otključavati njihovim napretkom u igri, a nakon svakog uspješno završenog levela isti dobivaju power-upove koji ih čine snažnijim i spremnijim za opakije izazove.

Ako vam nije jasno o čemu se tu radi, pročitajte recenziju u kojoj naš Gregor objašnjava po čemu se Superhot razlikuje od drugih pucačina te vrijedi li vašeg novca ili ne. Nadalje, Superhot: Mind Control Delete bit će besplatan svima koji posjeduju originalnu igru, a moći ćete je zaigrati već sutra putem Steam Early Accessa. Punu verziju igre možete očekivati za devet do dvanaest mjeseci.

Komentari (1)

  • l)oolvl

    07.12.2017 - 00:38

    ne kužim zašto i ovo ide u prokleti early access ? u svakom slučaju ću radije pričekati 9 do 12 mjeseci nego igrati nedovršeno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?