HCL.HR

Ne morate se brinuti ako nemate ekipu za igranje Anthema

Zoran Žalac 15.01.2019.   •   5 komentara


Glavni producent Anthema poručio je igračima kako će na raspolaganju imati matchmaking sustav za sve aktivnosti unutar te igre.

Iako će se Anthem moći igrati i solo, jasno je kako je ta akcijska avantura dizajnirana za igranje u društvu. S te strane u BioWareu ništa nisu prepustili slučaju pa je tako potvrđeno da će sustav matchmakinga postojati za svaku aktivnost u igri.

To u prijevodu znači da nećete morati tražiti ekipu za igranje po forumima i ostalim internetskim bespućima već će se to sve moći obaviti izravno iz igre, prema željenim parametrima. Mnogo važnije od toga, to znači da sadržaj u igri neće biti zaključan onima koji nemaju formiranu ekipu “izvan igre”. Primjerice, za najbolje nagrade u Destinyju ne možete putem matchmakinga doći do suboraca već ih sami morate regrutirati.

Usput rečeno, IGN je nedavno objavio nekoliko snimki gameplaya iz Alpha verzije, uključujući i istraživanje Fort Tarsisa koje se odvija u solo modu. Evo kako to izgleda:

Komentari (5)

  • lliquid_

    15.01.2019 - 11:22

    Zanima me hoce li igra razviti competitive eSports scenu

    • DinoGex

      @lliquid_, 15.01.2019 - 12:38

      Igra nema PvP tako da… Mozda nekad ubace al za sad nista

    • lliquid_

      @DinoGex, 15.01.2019 - 19:53

      Nezz. Cini mi se ko naslov koj bi mogo neki fora PvP smislit pa ono hahah

  • bozicni_zeko

    15.01.2019 - 13:12

    Ako matchmaking bude sređen kao što je recimo onaj od GT Sporta onda super. A pitanje je i da li ću kupiti Anthem ili ne jer mislim da će biti grindfest sa mikrotransakcijama.

  • moordrak

    15.01.2019 - 13:28

    Još jedan veliki plus u mojoj bilježnici. Stvaranje klana u Destinyu nije bilo teško ali skupljanje ekipe je. Za veće raidove od desetak-petnaest ljudi i sada se treba dogovarati par dana unaprijed.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?