HCL.HR

Neki fanovi Street Fightera ljuti su zbog glazbe u Street Fighter 6

Zoran Žalac 17.06.2022.   •   7 komentara   •   Zanimljivosti


Capcom je objavio glazbenu temu za Ryua u Street Fighteru 6 i fanovi serijala uglavnom nisu zadovoljni kako to sve skupa zvuči.

Street Fighter 6 donijet će svježu perspektivu za 35 godina star borilački serijal. Očekuje se mnogo promjena, kako u borbi tako i izvan nje, a to uključuje i potpuno novu glazbu. Svaka je Street Fighter igra do sada imala drugačiju glazbu, ali su Street Fighter 4 i 5 uglavnom koristili remixe kultnih melodija koje datiraju još iz Street Fightera 2. No, čini se kako to neće biti slučaj sa Street Fighterom 6.

Capcom je jučer objavio glazbenu temu za Ryua, inače prvog igrivog lika u povijesti Street Fightera, a dio fanova je na nju reagirao negativno. Naime, za razliku od dosadašnjih skladbi za Ryua, ova zvuči opušteno i funky, što nekima ne odgovara osobnosti lika kojega smo pratili već 35 godina. Prijašnja tema za Ryua zvučala je borbeno i junački, u što se možete uvjeriti tako da ju poslušate ispod ovih redaka.

Doduše, drugi dio fanova odobrio je vesele vibracije za Ryua, opisujući glazbu kao slavljeničku i svježu. Koju vi više preferirate?

Komentari (7)

  • Žarko Ćurić

    17.06.2022 - 12:10

    Fora mi je da isprobavaju nešto novo. Ova mi je čisto OK, bolji mi je original. Ali vjerojatno će i ovo ući u uho nakon 100 borbi 😀

  • KhorneFlake

    17.06.2022 - 16:09

    Četvorka je imala najjači OST.

  • kebbab

    17.06.2022 - 17:09

    Evo, to je odgovor na prošli članak o ocjenama igara. Taj će dio “fanova” cjepati ocjene 0 na metacriticu kad igra izađe. Utukli su si nešto u glavu da glazba nije uredu, sad objasni ako možeš.

  • Darcoolio

    17.06.2022 - 18:25

    Jbg, ja sam od onih koji su za to da glavna tema makar podseća na originalnu.
    Ova mi se recimo ne sviđa uopšte, nebitno da li je Ryu ili neki novi lik.
    SF se uglavnom i oslanja na starije igrače, tako da je jasno čemu nezadovoljstvo.

    I ovo: “Drugi dio fanova odobrio je vesele vibracije za Ryua, opisujući glazbu kao slavljeničku i svježu.”
    Čitam komentare, bukvalno kao da su ih pisali botovi za vreme političke kampanje.

  • JCD-Bionicman

    17.06.2022 - 23:32

    Dobra mi je na početku ali kada krene taj funky deo, nikako.

  • 312AE

    18.06.2022 - 11:10

    Ahh dobro taj 16 bit sound jednostavno ima svoj šarm, ovo nova tema bi možda više pasala za Dahlsima ili tak. Ma naviknuli se budemo.

  • prdomlat

    19.06.2022 - 21:57

    Pa da se konvertira stari OST, zvučalo bi slično, u Japanu i Koreji je popularan taj funk/rock stil, aj da su jazz stavili, razumijem da to nije za svakoga, ali ovo je slično, jedino je tempo drugačiji, ritam mrvu vuče na electro funk, što je za fighter igru oduvijek bio popularan izbor, tako da ne vidim o čemu ti hejteri briju, theme ko theme, možda im nije catchy kao Fortnite ili nešto drugo, al ljudi to je dobra stvar, to znači da neće dosadit tema nakon što ju čujemo 500 puta jer smo u neku ruku ravnodušni, uostalom tko zna, možda bude i drugih tema koje su catchy, za svakog nešto

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?