HCL.HR

Neće biti ubijanja vampira u Redfallu bez stalne veze s internetom

Stjepan Fikter 01.02.2023.   •   5 komentara


Tko je sumnjao, sad mu je potvrđeno: Redfall će tražiti konstantnu konekciju prema serverima bez obzira išlo se u lov na vampire samostalno ili kooperativno.

Bal vampira u Redfallu počinje 2. 5. 2023. na PC-ju te Xbox Series platformama, a sad je dostupna informacija koja potvrđuje kako se radi o online only naslovu. Bez obzira išlo se u lov na vampire samostalno ili kooperativno, stalna povezanost s internetom bit će potrebna cijelo vrijeme tijekom igranja.

To isto tako znači da će igra biti neigriva i kao single-player naslov ako nešto ne štima sa Bethesdinim serverima. Gledajući u budućnost, nema garancije da će vam igra, koja košta 80 eura, jednoga dana u budućnosti uopće biti igriva ako se serveri za nju ugase.

Potvrđeno je još i da vampiri neće surađivati ako vi nemate Bethesda.net račun, što je i očekivano s obzirom tko je izdavač. Isto tako, otkriveno je kako će igra imati Redfall Hero Pass s time kako nije u pitanju varijacija battle passa. Riječ je o budućem sadržaju koji će uključivati dva nova heroja i to samo unutar Bite Back verzije igre.

Prošlog tjedna Redfall je dobio detaljniji pogled na svijet nastanjen vampirima pa smo vidjeli različite elemente igre. Od čišćenja vampirskih gnijezda, nove vrste protivnika, različitih lokacija do klasa, naoružanja i vještina. Ako vam je taj prikaz igre promaknuo, evo ga ispod:

Komentari (5)

  • PS2MASTE®

    01.02.2023 - 21:10

    Kad se Xbox igre uvelike rade za Gamepass i sve sto je vezano za Gamepass i oko njega i takve ce i bit vecina njihovih igara, mozda i sve. Nista drugo ne ocekujem ni od Starfielda ( sad kad me napadnu, pa cekam skruseno)

    • PppPP

      @PS2MASTE®, 02.02.2023 - 03:04

      Hahhahaha niš drugo nisam ni očekivao od tebe

    • Iron666

      @PS2MASTE®, 02.02.2023 - 10:53

      Lik ili si žešći troll ili potajno navlačiš kožicu na plejku i sony jer očigledno nemaš pametnijeg dometa u životu nego komentirat i kenjat gdje god stigneš. De trgni se i vataj’ se pametnijeg posla, topla preporuka..

    • PS2MASTE®

      @Iron666, 02.02.2023 - 13:00

      Dobro ak trolam, javit ću se kad igra izadje.

  • Demon90

    01.02.2023 - 22:03

    Ništa ovo prepuštam. Dosta mi je igara koje bez razloga zahtjevaju konekciju kao i sama činjenica kad ugase servere za par godina nitko ih ne tjera da dodaju opciju da se može igrati bez interneta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?